• Най-добрите смартфони на българския пазар

    Най-добрите смартфони на българския пазар

    Ако си решил да си купуваш нов телефон със сигурност ще ти е трудно да си избереш. И то не защото няма избор, а защото изборът е твърде голям.

    Най-добрите смартфони на българския пазар

    Ако си решил да си купуваш нов телефон със сигурност ще ти е трудно да си избереш. И то не защото няма избор, а защото изборът е твърде голям. Никога до сега пазарът не е бил тогава пренаситен от добри смартфони. Ето и някои от най-добрите смартфони на българския пазар. А пропуснахме да споменем, че цените им са доста добри.

    Samsung Galaxy S8
    Започваме с лидера на смартфоните през последните години. Samsung се провали със своя Note 7,  но скоро представи блестящия S8. Той е с 5.8-инчов дисплей, 64 GB памет, 4 GB RAM. Смартфона няма физически бутон и рамка, дизайнът му е елегантен и изчистен. Водоустойчивият модел разполага и със сензор за пръстови отпечатъци. Цената му е 1300 лв.

    iPhone 7 Plus
    Продължаваме с другия лидер на пазара. Представянето на новите модели на компанията предстои, но за момента 7 Plus е любимият смартфон на потребителите. Той разполага с 5.5-инчов дисплей, 32 GB памет и 3 GB RAM. Той е водоустойчив и много мощен. Камерата е на професионално ниво, а батерията е изключително издържлива. Цената му е 1400 лв.

    Huawei P10
    Третият най-голям производител на смартфони наскоро представи шедьовъра си P10. Смартфонът е с 5.1-инчов дисплей, 64GB памет, 4 GB RAM. Компанията привлече потребителите още с P9, но с P10 успя да се наложи. Невероятната задна камера прави професионални снимки. Разработката е на Leica, с която компанията отдавна си партнира. Предната селфи камера също е много добра – 8 МP. Смартфонът е изключително мощен с красив дизайн. Цената му е 1050 лв.

    HTC U11
    HTC винаги се цели високо. Представянето на новия модел се състоя наскоро. Той притежава 5.5-инчов дисплей, 64GB памет и 4GB RAM. Камерата на смартфона е една от най-добрите в света, а аудиото е почти професионално. U11 представи и страхотна иновация – смартфонът може да се стиска, като по този начин се активират различни функции. Цената е 1450 лв.

    LG 6
    Това е един от най-добрите смартфони на компанията. Разполага с 5,7-инчов диспей, 32GB памет, 4GB RAM. Двойната задна камера е с 13-инчови сензори с широъгълни лещи. Смартфонът работи с миналогодишния Снапдрагон 821, но това в никакъв случай не е недостатък. Телефонът работи бързо, дизайнът му е изчистен и семпъл. Цената е 1050 лв.

    Sony Xperia XZ Premium
    Sony взриви пазара с предишните си модели, притежаващи невероятно функции. Сегашния модел е с 5.5-инчов дисплей, 64GB памет, 4GB RAM. Това, което различава Sony e, че това е първият смартфон в света с 4K HDR екран. 19-мегапикселовата камера може да записва видео с 960 кадъра в секунда, тоест – абсолютно професионална. Цената е 1450 лв.

    Moto G5
    Moto разполага с 5-инчов дисплей, 16GB памет и 2GB RAM. Тялото е алуминиево и много защитено срещу надраскване. Смартфонът разполага със сензор за отпечатъци и 13-мегапикселова камера. Смартфонът е подходящ за потребители, които не са склонни да пръснат много пари за устройство. Цената е 350 лв.

    OnePlus 3T
    Моделът разполага с 5,5-инчов дисплей, 64GB памет и 6GB RAM. Смартфонът работи с Android 7.1. Задната му камера е 16-мегапикселова, предната – също. 3T има добри характеристики и отново е подходящ за хората, които не биха искали да пръскат твърде много пари за смартфон. Цената е 880 лв.

    смартфони евтини смартфони качествени смартфони най-добрите смартфони

    Оценка на новината

    5.00