• Скоро ще можем да търсим работа директно през Google

    Скоро ще можем да търсим работа директно през Google

    Най-голямата търсачка в света, съвсем скоро ще се използва и за търсене на работа.

    Скоро ще можем да търсим работа директно през Google

    Най-голямата търсачка в света, съвсем скоро ще се използва и за търсене на работа. Google създава своя платформа за търсене на работа, като използва алгоритми за сортиране на списъци с оферти за работа от различни сайтове и търсачки.

    Търсачката е изключиетлно лесна и проста за използване – може да търсите работа или стаж, само като напишете думата „работа/стаж“ в полето за търсене на Google. Ако търсите по-специални предложения може да ги специфицирате, като напишете това, което ви интересува – работа, като рецепционист; работа, като сервитьор; работа, като програмист и тн.

    Ако търсите работа в близост до вашето местоположение, може да напишете „работа близо до мен“, като ще ви излязат свободни работни места, близо до вас.

    След като напишете критериите си, може да натиснете кутията с надпис „работа“, където ще се отвори друга страница с по-подробни опции. Там можете да отбележите по-специфични изисквания, като например работа на пълен или половин работен ден, тип на работа, определена компания и индустрия.

    След като откриете нещо, което ви допада, Google ви пренасочва директно към първоизточника на офертата.

    Новата функционалност на търсачката все още не е достъпна у нас.

     

    google търсене на работа търсачка за работа

    Оценка на новината

    0