• GPS проследяването в полза на бизнеса

    GPS проследяването в полза на бизнеса

    За плюсовете от GPS проследяването на автомобили и мобилни телефони ни разказаха специалистите в областта, разработили специално приложение за услугата

    GPS проследяването в полза на бизнеса

    Разкажете ни малко повече за това какво представлява GPS проследяването?

    През март месец миналата година фирмата ни „ИПС 7“ завърши разработването на специализирания софтуер за новата ни услуга. Започнахме да предлагаме GPS проследяване на автомобили и мобилни телефони чрез Интернет. Поддържаме хронология на движението, известяване при действия чрез e-mail или SMS. Услугите ни работят безотказно и се радваме на интерес от страна на клиентите.

    Какви са ползите от GPS проследяването на автомобили?

    Проследяването на автомобили е услуга, която позволява контрол както върху лични, така и върху фирмени автомобили. Чрез услугата ни клиентите наблюдават движението на един или повече автомобили в реално време, следенето на скорост и разход на гориво. При отчетена необичайна активност на автомобила, услугата дава възможност  за аварийно изключване на двигателя, с цел предотвратяване на  кражба. Софтуерът ни дава възможност за избор на определени зони, където да ви бъде подаден сигнал чрез SMS или e-mail, ако скоростта в тях бъде превишена. GPS проследяването е от голяма полза на бизнеса. Чрез него фирмите могат да проследят движението на служебните автомобили на компанията в реално време, което ще създаде по-добра организация на транспорта във фирмата. Друг не малък плюс е драстичното намаляване на разходите във фирмите, както и контрола над служителите и използваните от тях автомобили. Не на последно място е и услугата ни паник бутон в автомобила. При натискането му, се задейства реакция на специализиран екип

    Фирмата Ви предлага и GPS проследяване на телефони. Разкажете за тази услуга.

    Предлагаме GPS проследяване  с възможност за следене на мобилни телефони с операционни системи Android, iOS, BlackBerry и Windows Phone. Разработените от нас мобилни приложения могат да бъдат инсталирани видимо или скрито на почти всички мобилни устройства, като по този начин превръщат телефона в GPS тракер. GPS проследяването на мобилни телефони е изключително полезно за следене локацията на деца. По всяко време може да видите къде точно се намира детето, от къде идва и накъде отива. Приложението е много полезно и за следене на фирмени телефони (служители). То може да бъде инсталирано в скрит режим, което помогне за следенето на местоположението на служителите, без да се създава дискомфорт.

    Какви са устройствата, които използвате и до колко те са съвместими с други такива. Какво е важно да знаят клиентите Ви, преди да ви потърсят?

    Ползваната от нас техника е съвместима с над 400 вида устройства. По отношение на мобилните телефони е важно да уточним, че GPS тракера не може да работи на версия на Android по-ниска от 1.6 Donut, както и ако локацията на устройството е изключена. Друго важно уточнение, GPS тракера не може да бъде инсталиран скрито на устройство с операционна iOS. Предлагаме различни видове устройства за проследяване на различни обекти и превозни средства в това число както на автомобили, така и на мотори, мотопеди, скутери и велосипеди.

    С какво GPS проследяването може да бъде полезно за бизнеса?

    Фиксираме няколко опорни точки от ползите му, които сме забелязали че са от жизнено значение за клиентите ни. На първо място работодателите предотвратяват злоупотребите с фирмени автомобили и ресурси. Драстично се забелязва намаляване разхода на гориво. Спомага за изготвянето на най-точна справка за изминарите километри, изразходеното гориво и скоростта на движение. Следене на точния изминат маршрут и 24-часово наблюдение и връзка в реално време. Не на последно място се отчита покачване на спазването на фирмените правила и политики.

    Какво ще ни разкажете за услугата Пътен лист и „Данък уикенд“?

    Тези от вас, които са запознати с попълването на пътните листа, знаят, че това е досаден и труден процес. Системата за GPS проследяване, обаче може да направи това автоматично. Всеки от нашите клиенти може да зададе желаната информация, която иска да бъде записана в пътния лист, спрямо спецификите и нуждите на бизнеса си. Накрая, когато пътният лист е готов, той може да бъде разпечатан директно от системата.

    Каква е цената на първоначалната инвестиция, която вашите клиенти трябва да направят?

    Стандартно клиентите ни могат да се възползват от пакет със закупено от тях устройство или пакет без инвестиция, в което устройството е наше, а те заплащат само такста си. Цената варира между 10 и 30 лева месечна такса, като разбира се всеки от нашите клиенти може и да отправи индивидуално запитване за цена спрямо нуждите му.

    технологии данък уикенд GPS проследявяне Пътен лист

    Оценка на новината

    5.00