• Коледен PES турнир ще предизвика феновете на Pro Evolution Soccer

    Коледен PES турнир ще предизвика феновете на Pro Evolution Soccer

    Входът е свободен, а записванията са на място в 10:00 часа

    Коледен PES турнир ще предизвика феновете на Pro Evolution Soccer

    На 16-ти декември единствената специализирана верига магазини за компютърни и видеоигри Пулсар организира коледен PES турнир в Спортен бар „Академията“, който за пореден път ще се превърне в арена на виртуални сблъсъци между най-добрите футболни отбори на планетата. Контролът, над които - разбира се - ще бъде поет от всеки уверен в уменията си играч, готов да се бори за победата. Следвайки наложената през годините традиция, че на турнирите на Пулсар всеки е добре дошъл да се включи в играта, входът е свободен, а записванията са на място в 10:00 часа. Първият съдийски сигнал ще прозвучи в 11:00 часа.

    Тръпката от усещането да играеш с любимия си футболен клуб ще бъде подсилена допълнително чрез ново правило, въведено от главния организатор на събитието – Емил Beast Димитров. Tози път, за разлика от предишни турнири, играчите ще могат да заложат само на един отбор (още при регистрацията) и няма да имат право да го сменят до края на надпреварата.

    „Тази година PES е изключително успешен. Връща ме към най-славните години на поредицата. Личи си, че Konami са работили много здраво за подобряването на аспекти като геймплей, разнообразие на тактики, онлайн режим и др. За мен това е най-„турнирния“ PES до момента и чакам всяко събитие с нетърпение. Очаквам да се получи вълнуващ коледен PES турнир, защото вече има много качествени състезатели в България“, коментира Етиен Янев, известен в геймърските среди като най-успешния български PES играч. На миналия турнир – PES 2018 Open Party – Етиен грабна второто място след ожесточен финал с шампиона Михаил Марков.

    Pulsar Games Pro Evolution Soccer

    Оценка на новината

    5.00