• Първият антикорупционен сайт у нас е дело на Telenor

    Първият антикорупционен сайт у нас е дело на Telenor

    Компанията създаде първият по рода си антикорупционен сайт у нас.

    Първият антикорупционен сайт у нас е дело на Telenor

    Сайтът е предназначен да помогне на малкия и средния бизнес. Проектът бе анонсиран на конференцията „Compliance”, организирана от Германо-българската индустриално-търговска камара в София.

    Антикорупционният сайт на Telenor дава достъп до интерактивни обучения на тема какво е корупция и как може да бъде овладяна, както и практически упражнения за разпознаване на корупционно поведение и практики, които са изградени на опита на компаниите в Теленор Груп.

    Благодарение на тези обучения и упражнения, малките и средни компании ще имат възможността да подготвят своите служители за действие в различни ситуации от реалния живот и по този начин да съдействат за ограничаване на корупционните практики в България.

    На сайта има и качен примерен вариант за вътрешнофирмена антикорупционна политика, която малките и средни фирми да внедрят към своята дейност и своите бизнес-практики.

    Освен това от сайта може да се осъществи директна връзка с горещата информационна линия за подаване на сигнали за корупция и злоупотреби в Теленор.

    бизнес новини технологии фирми компании Корупция Малък и среден бизнес Теленор дружества сайт антикорупционни практики фи борба с корупцията

    Оценка на новината

    5.00