• ASUS представи иновативни лаптопи за работа и ежедневен живот

    ASUS представи иновативни лаптопи за работа и ежедневен живот

    С новите модели ZenBook S13 (UX392) и ZenBook 14 (UX431) компанията премахва почти изцяло рамката от дисплея на лаптопа

    ASUS представи иновативни лаптопи за работа и ежедневен живот

    ASUS представи най-новите си бизнес и лайфстайл лаптопи, създадени за дигитални професионалисти, училища, бизнес организации и работещи в креативната индустрия. Това стана на тазгодишното издание на изложението Consumer Electronic Show (CES), което се проведе преди дни в Лас Вегас.

    Сред новите попълнения са StudioBook S (W700) – 15 инчова мобилна работна станция с още по-голям дисплей, обезпечена с графична карта NVIDIA® Quadro®, ZenBook S13 (UX392) – ултра преносимият модел с най-тънкия панел на света, 97% съотношение на екрана към тялото и графична карта NVIDIA® GeForce® MX150, моделът ZenBook 14 (UX431), който обединява производителност и изключително компактен дизайн, както и VivoBook 14/15 (X412/X512) – 14 инчов и 15.6 инчов лаптоп, с безрамков четиристранен NanoEdge дисплей, процесор Intel® Core™ i7 и графика NVIDIA. С новите си модели ASUS изцяло премахва панелите от персоналните компютри.

    StudioBook S (W700)

    Създаден за дигиталните предприемачи и създателите на съдържание, StudioBook S (W700) обединява мощта на Intel Core i7 и Xeon® процесорите и графична карта NVIDIA Quadro, вмъквайки ги в компактно 15 инчово шаси с по-широк NanoEdge дисплей. Това дава на създателите повече пространство за работа и повече мобилност. Дисплеят е с размери 16:10, валидиран е от PANTONE® и предоставя по-добра прецизност на цветовете, посрещайки стандартите на кинематографията. StudioBook S е първият модел от съвсем нова серия лаптоп, създадени за креативни професионалисти – дизайнери, аниматори, архитекти и професионални геймъри, които имат нужда от изключителна производителност за да работят със своите професионални приложения.

    Безрамкови лаптопи за уникално визуално изживяване

    ASUS променя представата за екрана на лаптопа, премахвайки почти изцяло неговата рамка. ZenBook S13 (UX392) е 13.9 инчов ултрапреносим модел с най-новите Intel Core процесори и най-голямото съотношение между екран и тяло - 97% в четиристранен NanoEdge дисплей, чиито панели са едва 2.5 мм. С дебелина от едва 12.9 мм., ZenBook S13 е също и най-тънкият лаптоп с NVIDIA MX150 графика, достъпен в света. Цялата му мощ е събрана в изключително компактно алуминиево тяло с тежест 1.1 кг. и подобрена издръжливост. Това позволява на ZenBook S13 да отговори на изискванията на военния стандарт за издръжливост MIL-STD-810G.

    Новият ZenBook 14 (UX431) е с NanoEdge дисплей с до 86% съотношение на екрана към тялото. Моделът е създаден с фокус върху производителността. Предлага се с най-новото осмо поколение Intel Core i7 quad-core процесор, с графична карта NVIDIA GeForce MX150, 16GB RAM и ултрабърз диск PCIe® SSD. Като опция моделът включва ексклузивната технология NumberPad – иновативна LED осветена цифрова клавиатура, вградена в тъчпада. Подобно на ZenBook S13, ZenBook 14 също се предлага с футуристичния цвят Utopia Blue.

    VivoBook X412 и X512

    С новите модели VivoBook X412 и X512 ASUS си поставя за цел да направи предимствата на безрамковите ноутбуци достъпни за още по-широка аудитория. Те се отличават с компактен дизайн, безрамков четиристранен NanoEdge дисплей със съотношение на екрана към тялото, достигащо 88% и безкомпромисна производителност. Оборудвани са с осмо поколение Intel Core i7 процесор, графична карта NVIDIA, както и ErgoLift дизайн за по-добра ергономика и по-удобно натискане на клавишите. Предлагат се в разнообразие от привлекателни цветове като Peacock Blue, който прелива при промяна на осветлението и Coral Crush, сочен за най-модерния цвят на 2019 година.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    5.00