• HTC VIVE Представи своя първокласен самостоятелен VR шлем VIVE FOCUS PLUS

    HTC VIVE Представи своя първокласен самостоятелен VR шлем VIVE FOCUS PLUS

    HTC VIVE обещава първокласни VR и 5G преживявания на MWC

    HTC VIVE Представи своя първокласен самостоятелен VR шлем VIVE FOCUS PLUS

    HTC VIVE™ представи най-новия си първокласен самостоятелен хардуер за виртуална реалност, предназначен за бизнес клиенти – VIVE Focus Plus. Vive подобри своя шлем Focus с шест градуса свободен достъп (6DoF), вграждайки двойни 6doF контролери, които позволяват на потребителя да борави безпроблемно с виртуалната среда със същaта лекота като при VR устройствата за настолен компютър. Това подобрение улеснява и пренасянето на вируално съдържание от настолен компютър за разработчиците, правейки го физически по-леснопреносим и естествен за употреба.

    „За Vive представянето на Vive Focus Plus илюстрира по-голямата ни отдаденост към бързото опознаване и прецизиране на VR пазара както за бизнеса, така и за крайните потребители,“ каза Пол Браун, генерален директор за Европа на HTC. “Vive Focus Plus открива възможности за по-голяма задълбоченост, по-реалистични обучения и симулации и по-лесно пренасяне на преживявания от настолен компютър към самостоятелен VR хардуер.“

    Размивайки границите между реалността и виртуалната реалност, Vive Focus Plus осигурява по-голям комфорт на потребителя и пълна подкрепа за фирмите. Vive Focus Plus се прикрепя по-лесно към главата като по този начин гарантира комфорт и възможност за по-продължителни VR сесии, от каквито се нуждаят търговските клиенти. Шлемът ще бъде доставен с няколко допълнителни приложения за бизнес клиенти като Kiosk Mode, Gaze Support, както и инструменти за дистанционно управление на устройства, които позволяват записване, следене и управелние на повече от един шлем наведнъж. Шлемът ще бъде наличен за закупуване от второто тримесечие на 2019 на www.vive.com в 25 пазара по целия свят на 19 езика. В повечето пазари продуктът ще включва фирмен лиценз за употреба без допълнитена такса.

    Благодарение на платформата VIVE WAVE със съдържание от VIVEPORT, абонатите на новото предложение на Viveport Infinity ще имат достъп до непрекъсното разрастваща се библиотека от заглавия. Viveport Infinity е първата неограничена услуга за абонамент за VR. Само срещу една ниска месечна такса членовете имат достъп до голям набор от игри, приложения, преживявания и още. Освен с Vive Focus Plus, Viveport Infinity е съвместима с висококласни VR системи, предназначени за настолни компютри, както и с целия спектър от поддържани от WAVE шлемове. Абонатите ще могат да управляват портфолиото си от VR устройства само с един акаунт, когато услугата стане достъпна на 2 април 2019.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0