• Apple ще удължи безплатното тестване на Apple TV + до февруари догодина

    Apple ще удължи безплатното тестване на Apple TV + до февруари догодина

    Ранните отзиви за Apple TV + бяха смесени.

    Apple ще удължи безплатното тестване на Apple TV + до февруари догодина

    Apple ще удължи някои абонаменти за Apple TV + с безплатен едногодишен пробен период до февруари 2021г.

    Когато Apple TV + стартира миналата есен, Apple свърза безплатният едногодишен абонамент с покупката на продукт на Apple, като това веднага увеличи броя на хората, които могат да гледат услугата за стрийминг.

    Първият от тези пробни абонаменти ще изтече в началото на ноември, което означава, че хората от едногодишния пробен период, които не са били отменени, ще бъдат таксувани с 4,99 долара на месец за услугата за стрийминг.

    Сега абонатите, чиито изпитания започнаха миналия ноември, декември или януари, ще бъдат удължени до февруари. Това означава, че някой, който е купил iPhone на 1 ноември и е активирал Apple TV + в същия ден, ще има достъп до услугата до 1 февруари, когато започва таксуването.

    Някой, който се е регистрирал на 25 януари, например, ще има достъп до Apple TV + и ще бъде таксуван до 25 февруари.

    Потребителите, които плащат за услугата ежемесечно, ще получат кредити и през февруари, казаха от Apple. Удължението е автоматично и потребителите не трябва да го заявяват допълнително.

    Apple не разкрива броя на абонатите на Apple TV +. Услугата има по-малко телевизионни предавания и филми в сравнение с конкурентите си като Disney +, които надминаха 60 милиона абонати през август след стартирането през ноември миналата година. Netflix има повече от 190 милиона абонати по целия свят. 

    Apple TV + е част от бизнеса с услуги на Apple, който е все по-голям фокус на инвеститорите и представлява 22% от продажбите на компанията през тримесечието, завършило през юни. Миналия месец Apple обяви няколко пакета, наречени Apple One, които обвързват Apple TV + с други платени абонаменти от Apple, като Apple Music, iCloud Storage и игралната услуга Apple Arcade.

    Apple Apple TV + абонамент пробен период

    Оценка на новината

    0