• Вече е достъпна информацията за субсидиране на земеделски площи

    Вече е достъпна информацията за субсидиране на земеделски площи

    От днес земеделците ще могат да проверяват дали земята им ще бъде субсидирани по проекта „Площи, допустими за подпомагане”.

    Вече е достъпна информацията за субсидиране на земеделски площи

    От днес земеделците ще могат да проверяват дали земята им ще бъде субсидирани по проекта „Площи, допустими за подпомагане”.  Информация може да се получи на интернет страницата на Държавен фонд „Земеделие”.

    Проектът „Площи, допустими за подпомагане” беше одобрен от Десислава Танева, министър на земеделието и след това предаден за проверки и калкулации на Държавен фонд „Земеделие”.

    До 10 февруари могат да се подават възражения до министъра на земеделието при несъгласие с данните. Образците се генерират автоматично в системата за индивидуални справки на фонд „Земеделие”. Финалният подбор на специализирания слой на „Площи, допустими за подпомагане” ще бъде направен след като бъдат разгледани всички възражения, постъпили до 10 февруари включително.

    Всеки, който има затруднения да получи информация от сайта или при подаването на заявления за възражение, може да се обърне директно към всяка областна и общинска служба към Министерство на земеделието и храните.

    фонд "Земеделие" Министерство на земеделието и храните проект "Площи допустими за подпомагане" субсидиране на земеделски площи

    Оценка на новината

    5.00