• Компанията Mass представя два нови продукта

    Компанията Mass представя два нови продукта

    Българският производител на селскостопанска техника Mass представи на пазара у нас две нови дискови брани, предназначени за големи земеделски стопанства.

    Компанията Mass представя два нови продукта

    Българският производител на селскостопанска техника Mass представи на пазара у нас две нови дискови брани, предназначени за големи земеделски стопанства. Първият нов модел е Дискова брана Мини, която се предлага в две различни версии- със и без хидравличен валяк, с тегло съответно 900 кг. и 700 кг. Тя е със самостоятелни пружини, разполага с 16 броя тела с диаметър на дисковете 510 мм, а дълбочината на работа при нея е приблизително 12 см. Вторият модел е Прикачна дискова брана, която е с дълбочината на работа 15 см. и се предлага в три разновидности, различаващи се по броя на телата, теглото и работната ширина, която може да бъде 500, 550 и 600 см. Tя е със самостоятелни пружини и диаметър на дисковете 620 мм. и разполагат с двоен валяк с електроклапани. 

    „Създаването на двете нови дискови брани е част от цялостната политика на компанията ни непрекъснато да въвеждаме иновации в продуктите си, улеснявайки и оптимизирайки работата на нашите клиенти. Положителните отзиви от клиентите ни, както и устойчивият растеж на бизнеса ни са доказателство, че сме на прав път“ - заяви Айдоган Саргън, управител на фирма Агростил ООД, която е собственик на марката Mass – “Отминалата година беше трудна за бранша, но въпреки това компанията ни успя да разшири своето присъствие, както и да започне да предлага продуктите си и на румънския пазар.“

    През 2016 г. Mass се е наредила на второ място сред общо 28 регистрирани бранда в България по продажби на плугове. За посочения период тя държи пазарен дял от 15%, с над 500 продадени плуга. Това е и най-предпочитаният клас продукти на дружеството, което се дължи отчасти на факта, че то стартира производствената си дейност именно с плугове и натрупва повече опит с тях. Постепенно Mass обхваща всички основни продуктови категории в този толкова значим за България и същевременно толкова конкурентен отрасъл.

    Повече за Агростил

    Агростил ООД с бранда MASS е дъщерна компания на водещия производител UNLU, който има  над 45 години опит в сектора. За над петнадесетгодишното си съществуване в България компанията се налага като производител на висококачествена земеделска техника, с общо над 3500 продадени машини. Тя разполага с производствена база в гр. Стара Загора и дистрибуторска мрежа, обхващаща цялата страна. Акцент в работата й е качественото и навременно сервизно обслужване, осъществявано в кратки срокове на територията на цяла 

    Mass дискови брани земеделско стопанство

    Оценка на новината

    5.00