• Bitcoin достига стойност от 1 млн. долара през 2028г.?

    Bitcoin достига стойност от 1 млн. долара през 2028г.?

    Анализирайки развитието на цените на Bitcoin до момента, се изчислява, че криптовалутата може да достигне 1 милион долара точно на 1 февруари 2028 г.

    Bitcoin достига стойност от 1 млн. долара през 2028г.?

    Множество анализатори прогнозират, че Bitcoin ще достигне стойност до милион долара. Но малцина са тези, които посочват точно кога това ще стане. Анализирайки развитието на цените на Bitcoin до момента, се изчислява, че криптовалутата може да достигне 1 милион долара точно на 1 февруари 2028 г.

    Хипотезата за достижението от милион долара е обяснена в анализа на Тимоти Питърсън „Never Look Back“.

    Питърсън обяснява, че биткойните поддържат непрекъснато нарастваща цена, която нарича „Never Look Back“. С други думи, ценовият етаж, който никога не се нарушава с възприемането расте.

    Ако се остави настрана еуфорията, ще се забележи стабилно покачване на цената на Bitcoin.

    Bitcoin има интересна незабелязана и за повечето хора неизвестна характеристика. Питърсън го Нарича „Never Look Back Price.“ Цената на NLB е последният път, когато Bitcoin е бил на определено ценово ниво. След като достигна тази цена, тя само продължава нагоре, никога повече не се връща към тази стойност.

    След анализа на Питърсън, Крейг Хамел, софтуерен инженер в Coinbase,започва да тълкува историческите данни, за да формира груба оценка на бъдещата цена. Анализът включва максимална цена, минимална цена и средна очаквана цена.

    Очакваната цена на Bitcoin през 2028 г. е 1 милион долара, а максималната цена е още по-висока, въз основа на анализа на исторически данни от таблицата „Never Look Back“.

    Въз основа на модела очакваната, цена на Bitcoin на 1 февруари 2028 г. ще бъде 1 милион долара. Максималната цена за тази дата е почти 1,5 милиона долара.

    Цената на Питърсън „Never Look Back“ представлява основното приемане на Bitcoin. Хората, които са купили криптовалутата  ще я задържат дългосрочно. Следователно тя няма да се върне под определено ниво.

    Поведението на тази група купувачи не е само дългосрочно, а безкрайно фокусирано. Тези хора са осиновители на Bitcoin. Тази група предоставя минимална стойност за цената на Bitcoin.

    Тази тенденция е характерна и за годишната ниска цена на Bitcoin. Вместо да се фокусира вниманието върху резките върхове и променливите възходящи тенденции, трябва да се следят годишните ниски нива на криптовалутата. А там картината е пределно ясна- с изключение на една година, тя винаги расте.

    Bitcoin винаги е бил обект на бурни ценови цели. Но през 2019 г. се наблюдава вълна от силни математически модели, които да подкрепят прогнозите.

    Най-известният е моделът за обмен на потоци на Bitcoin, публикуван от количествения анализатор Plan B. Неговата работа е да прави анализ на данните за цените въз основа на модела на оскъдица, използван за проследяване на злато и сребро. Моделът на Bitcoin за обмен на акции също прогнозира круптовалутата да достигне стойност от 1 милион долара известно време след 2029 година.

    ръст икономика Bitcoin анализи виртуални валути прогноза

    Оценка на новината

    0