• Крипто пазарите бележат възход, а Bitcoin се възстановява над 7 500 долара

    Крипто пазарите бележат възход, а Bitcoin се възстановява над 7 500 долара

    Настъпва подобрение на пазарите с дигитални валути, а Bitcoin демонстрира потенциал за стабилизиране

    Крипто пазарите бележат възход, а Bitcoin се възстановява над 7 500 долара

    В сряда, 27 ноември - Пазарите на криптовалути продължиха да се подобряват, като Bitcoin (BTC) показва признаци за възстановяване, тъй като успя да достигне цена от 7 500 долара.

    Bitcoin стартира на цена от 7 190 долара, като преди това най-голямата в света криптовалута бе достигнала най-ниското си ниво от  6 900 долара. След 24 часа на пазара, Bitcoin показва впечатляваща печалба от над 5% за деня.

    Според сътрудника на Cointelegraph Хорус Хюз, Bitcoin може да се покачи до 7 800 долара и дори да достигне цена от  8 100 долара, преди да срещне някаква значителна съпротива.

    Търговският специалист Питър Бранд преди това разкри убеждението си, че Bitcoin може да се търгува месеци наред на стойност  5 500 долара, преди да се възстанови.

    Междувременно Ether (ETH) продължава да търгува в синхрон с Bitcoin. Ether показа умерена печалба от около 3.3% по време на търговията в сряда.

    Сътрудникът на Cointelegraph Ракеш Упадхей каза, че ако цената на Ether се задържи над  151,83 долара, то криптовалутата ще набере скорост и вероятно ще достигне нива около  173 долара.

    XRP, третата по големина дигитална валута по пазарна капитализация, също следваше тенденцията и достигна  0,225 долара, като постигна печалба от над 2% за деня.

    По-голямата част от топ 20-те криптовалути продължават да показват признаци за възстановяване, като Monero (XMR) поема лидерството си и отбеляза ръст с над 8% за деня. Cardano (ADA) и Tron (TRX), също отчетоха печалби съответно с около 6,7% и 5%.

    Chainlink (LINK) е единствената от ключовите 20 дигитални валути, която в сряда отбеляза спад с 2%.

    Общият пазарен капацитет на криптовалутите в момента възлиза на около 204,7 милиарда долара, като Bitcoin представлява 66,6% от общата сума.

    Bitcoin криптовалута кономика дигитални валути виртуални вакути

    Оценка на новината

    0