• Ще станат ли реалност крипто разплащанията в крайна сметка?

    Ще станат ли реалност крипто разплащанията в крайна сметка?

    Crypto се конкурира, както с утвърдени системи за електронни пари като WeChat в Китай, така и с нови технологии като Calibra.

    Ще станат ли реалност крипто разплащанията в крайна сметка?

    Crypto се конкурира, както с утвърдени системи за електронни пари като WeChat в Китай, така и с нови технологии като Calibra. Marszalek вярва, че е по-добре да се използват и двете поради по-добрата производителност и по-добрата система за сигурност

    Marszalek, със седалище на фирмата си в Хонконг, лично е станал свидетел как безкасовият преход в Китай го прави неспособен да си плати сметката в ресторант в Пекин, тъй като хонконгският WeChat не работи в континентален Китай. Така или иначе, високото ниво на наблюдение на WeChat го кара да се чувства неудобно.

    Уан посочи и развиващите се страни, като отбеляза:

    „За последните две години често наблюдавахме, че в страните, където използването на местна валута намалява с течение на времето, хората стават все по-наясно с криптовалутите или се интересуват от Crypto.“

    За Crypto.com плащанията са в самото начало, казва Marszalek . Но той твърдо вярва, че това е най-важният продукт на компанията, който „ще отведе общата ни платформа до сто милиона потребители за пет години“.

    За криптовалутата като цяло може да се направят същите твърдения.

    Китай Calibra WeChat електронни пари

    Оценка на новината

    0