• Втората по големина криптовалута, Ethereum, сега е в списъка с топ 100 на активите в света

    Втората по големина криптовалута, Ethereum, сега е в списъка с топ 100 на активите в света

    Следвайки данните на AssetDash, Ethereum в момента се класира на 71 място в световен мащаб по пазарна капитализация.

    Втората по големина криптовалута, Ethereum, сега е в списъка с топ 100 на активите в света

    Втората по големина криптовалута, Ethereum, сега е в списъка с топ 100 на активите в света. След неотдавнашното ценово нарастване на актива, Ethereum сега изпреварва известни марки като Citigroup, Wells Fargo, Shopify, SONY и др.

    Следвайки данните на AssetDash, Ethereum в момента се класира на 71 място в световен мащаб по пазарна капитализация. Пазарната му капитализация е над 136 милиарда долара, а валутата се търгува за около 1100 долара. Наследената крипто валута се премести шест нива нагоре през последните 24 часа и впечатляващите шестнадесет нива през последната седмица.

    Ако Ethereum успее да запази инерцията си, той може да се озове в топ 50 на списъка, като се има предвид фактът, че пазарната му капитализация е около 40 милиарда щатски долара. Място в топ 50 може да направи Ethereum по-голям от McDonald’s, Chevron, UPS и Accenturе.

    Междувременно Ethereum е втората криптовалута, която е попаднала в списъка на топ 100 на активите в света. Само вчера BTC PEERS съобщи, че биткойнът е осмият по големина актив в света; пред Alibaba и Berkshire Hathaway на Уорън Бъфет с обща пазарна капитализация.

    ръст криптовалути ethereum

    Оценка на новината

    5.00