• Grayscale е ключа към новият ръст до и над 40 хил. доларовата граница за Биткойн, според JPMorgan

    Grayscale е ключа към новият ръст до и над 40 хил. доларовата граница за Биткойн, според JPMorgan

    С над 27 млрд. долара активи в управление, Grayscale в момента заема позицията на най-големия мениджър на крипто активи в света.

    Grayscale е ключа към новият ръст до и над 40 хил. доларовата граница за Биткойн, според JPMorgan

    Grayscale Investments получиха редица признания като ключов играч, влияещ върху цената на Биткойна и с право. С над 27 млрд. долара активи в управление, Grayscale в момента заема позицията на най-големия мениджър на крипто активи в света.

    В неотдавнашни коментари относно краткосрочната перспектива за цените на Биткойн, стратезите от JPMorgan Chase (NYSE: JPM) заявиха, че Grayscale може да бъде ключът, който отново ще вдигне цената на Биткойна до 40 хиляди долара. Стратезите, водени от Николас Панигирцоглу, казаха в изявление, че Биткойнът може да загуби инерцията си в краткосрочен план, ако не успее да пробие границата от 40 хиляди долара.

    Биткойнът два пъти е счупил целта от 40 хил. долара тази година. Първият беше, когато достигна новия си рекорд и достигна 42 000 хил. долара, а вторият беше достигнат миналата седмица.

    Панигирцоглу и неговият екип от стратези смятат, че Биткойн тръста на Grayscale, който понастоящем има състояние от криптовалутата на стойност близо 23 милиарда долара, е от решаващо значение, дали цифровият актив ще се върне или дори надмине 40 хил. долара.

    Те написаха: „Потокът в Биткойновия тръст на Grayscale вероятно ще трябва да поддържа своя темп от 100 милиона щатски долара на ден през следващите дни и седмици, за да настъпи такъв пробив.

    Ако това не се случи скоро, тогава пазарът може да види допълнителни корекции.

    Bitcoin криптовалути прогнози JPMorgan Grayscale

    Оценка на новината

    0