• Ethereum бележи нов рекорд

  Ethereum бележи нов рекорд

  Докато Bitcoin демонстрира стагнация на паричната тенденция през последната седмица, показвайки незначителни печалби от само 3%, неговият “крипто братовчед”- Ether (ETH) изглежда е на върха.

  Ethereum бележи нов рекорд

  Докато Bitcoin демонстрира стагнация на паричната тенденция през последната седмица, показвайки незначителни печалби от само 3%, неговият “крипто братовчед”- Ether (ETH) изглежда е на върха, като не само запазва позиции спрямо щатския долар, но също така постоянно се движи около прага от $ 1300 и сега в крайна сметка за кратко надминава най-високата си стойност за всички времена от $ 1428.

  В края на 2020 г. стойността на ETH беше в диапазона от 500 до 650 долара, след което тя се увеличи с около 100% в рамките на няколко дни. Ether се търгуваше на ниво от около 1200 щатски долара за известно време и следователно, ако тази тенденция продължи и пазарът не се сблъска със сериозен негативен ефект, е възможно да се очаква нов скок нагоре, който ще отведе валутата до диапазона от 2000 до 3000 долара. .

  Друга причина Ether да се повиши в близко бъдеще може да се дължи на факта, че резервите от криптовалути на всички централизирани борси са спаднали, което изглежда показва, че търсенето на алткойн нараства. В тази връзка данните, достъпни онлайн, показват, че между 14 и 15 януари валутните резерви за ETH са намалели с колосалните 20% от 10 милиона на 8 милиона.

  Според информацията, публикувана от Glassnode, резервите от Ether на централизираните борси в момента са на толкова ниски нива, каквито не са били наблюдавани от юли 2018 г.

  ръст криптовалути ethereum рекордни стойности

  Оценка на новината

  5.00