• Ethereum, втората по големина криптовалута, може да се изкачи повече от седем пъти до 10 500 долара

    Ethereum, втората по големина криптовалута, може да се изкачи повече от седем пъти до 10 500 долара

    Ether се е повишил повече от пет пъти миналата година в сравнение с четирикратното увеличаване на цената на Bitcoin

    Ethereum, втората по големина криптовалута, може да се изкачи повече от седем пъти до 10 500 долара

    Ethereum, втората по големина криптовалута, може да се изкачи повече от седем пъти до 10 500 долара, след като постигна рекорд тази седмица, според Fundstrat Global Advisors LLC.

    Прогнозата на стратега Дейвид Гридър се основава отчасти на популярността на свързания блокчейн за така наречените децентрализирани финансови приложения. Ethereum също е постигнал напредък към мрежово надграждане, което ще му позволи да обработва подобен брой транзакции като тези на Mastercard Inc. и Visa Inc.

    Ether е „най-добрата игра за инвестиция на риск / печалба в крипто света“, пише Гридър в изявление от вторник, добавяйки, че „блокчейн изчисленията може да са бъдещето“. Рисковете включват неуспехи при надграждането на мрежата или пазара на криптовалути, каза той.

    Децентрализираното финансиране или DeFi позволява на хората да правят неща като дават заеми или заемат средства, без да са необходими традиционни посредници като банките. Много приложения DeFi се изпълняват на блокчейна на Ethereum.

    Ether се е повишил повече от пет пъти миналата година в сравнение с четирикратното увеличаване на цената на Bitcoin на фона на поляризиращ крипто бум. Привържениците смятат, че цифровите монети узряват като клас активи, докато недоброжелателите казват, че остават склонни към разрастващи се спекулации и голяма нестабилност.

    Ether се търгуваше на около 1357 долара към 8:50ч. вчера сутринта в Лондон, което е по-малко от рекорда от вторник от почти 1440 долара.

    криптовалути прогнози ethereum

    Оценка на новината

    0