• Договорът за залагане на ETH2 надхвърля 3 милиона Етери

    Договорът за залагане на ETH2 надхвърля 3 милиона Етери

    Договорът на Ethereum 2.0, известен още като Eth2, сега съдържа над 3 милиона Ether-a, което струва над 5 милиарда долара при текущите пазарни цени.

    Договорът за залагане на ETH2 надхвърля 3 милиона Етери

    Ethereum продължава да достига все по-големи висоти, от достигане на нови рекордни нива два пъти през този месец. Последното в списъка с постижения на мрежата е количеството заложени Етери на договора за залагане на Beacon Chain.

    Договорът на Ethereum 2.0, известен още като Eth2, сега съдържа над 3 милиона Ether-a, което струва над 5 милиарда долара при текущите пазарни цени. Според платформата за анализ beaconcha.in, договорът има над 84 000 активни валидатори и още 8 800 в списъка на чакащите.

    Търсенето да се залагат Етери и да се печелят доходи в замяна изглежда се увеличава. В известен контекст адресът на депозита е държал около 1 милион ETH само преди два месеца. Заложените Етери печелят около 9% годишно. Изненадващото е, че печалбите не могат да бъдат изтеглени, докато Фаза 1.5 от Eth2 не стартира по-късно през 2022 г.

    Междувременно доставчикът на показатели по верига CoinMetrics разкри, че Ethereum е надминал Bitcoin по отношение на коригиран трансфер на стойност по веригата. Благодарение на бума на DeFi и нарастването на трансферите на интелигентни договори, коригираната стойност на трансфера на Ethereum се повиши над 19 млрд. долара на 4 февруари.

    криптовалути ethereum Ethereum 2.0

    Оценка на новината

    5.00