• Сериозен ли е отливът на туристи по българското Черноморие?

    Сериозен ли е отливът на туристи по българското Черноморие?

    С около 15 % е спадът на туристи, почиващи на Черноморието, отчитат от Бургаската регионална туристическа камара

    Сериозен ли е отливът на туристи по българското Черноморие?

    Въпреки отлива на туристи от родното Черноморие и пренасочването им към съседни конкурентни пазари, не всички хотелиери се оплакват от липсата на летовници. От хотелски комплекс „Мелса КООП” в Несебър заявиха за Businessnews.bg, че почиващите при тях не са намалели.

    Мениджърите на хотела отдават това на качествената услуга, която предоставят на своите гости, както и на големия брой член кооператори, които ежегодно се доверяват на техния професионализъм. Освен, че почиват, отседналите при тях могат да се възстановяват пълноценно с помощта на луголечението, което Рехабилитационният център на „Мелса КООП“ предлага. Черноморската луга е с доказан лечебен ефект при артрит и болки в ставите и гръбначния стълб, има силно противовъзпалително и антисептично действие.

    Хотелският комплекс „Мелса КООП” в Несебър предлага пълноценна почивка, включваща отдих и рехабилитация.

    Рехабилитационният център залага на комбинацията от вековните традиции със съвременните постижения на медицината и технологиите.  Процедурите, които се извършват в центъра, са подходящи за костно-ставни и неврологични хронични заболявания. Наред с луголечението, посетителите могат да се възползват и от калолечение, водолечение и физиотерапия. Зоната за релакс към хотела предлага на гостите и други терапии, разполага с вътрешен и външен басейни и фитнес център.

    Не на последно място, почиващите в „Мелса КООП” имат възможността да се насладят на атмосферата на Несебър, едно от най-старите селища в Европа, включено в Списъка на световното културно и природно наследство, заради безценните си архитектурни паметници и църкви

    Черноморие Мелса КООП Несебър отлив на туристи черноморска луга

    Оценка на новината

    0