• Хотел „КООП Китен” е сред най-предпочитаните места за почивка в системата на ЦКС

  Хотел „КООП Китен” е сред най-предпочитаните места за почивка в системата на ЦКС

  Член-кооператорите избират да летуват в „КООП Китен” както заради живописните природни дадености на един от най-предпочитаните ни черноморски курорти, така и с оглед на преференциални пакети, които се ползват не само от член-кооператорите, но и от техните семейства

  Хотел „КООП Китен” е сред най-предпочитаните места за почивка в системата на ЦКС

  Хотелски комплекс „Кооп-Китен“ е един от най-предпочитаните комплекси във веригата хотели на Централния кооперативен съюз, научи Businessnews.bg. За периода от 2015 до 2018 година „КООП Китен” се нарежда сред туристическите обекти на ЦКС, които отчитат най-сериозен ръст на приходите, като увеличението на постъпленията на хотела за последните 4 години е със значителните 20 на сто, показват данните на организацията. Положителните резултати, които отчита „КООП Китен” се дължат до голяма степен на доверието на член-кооператорите, за които комплексът е едно от най-предпочитаните места за прекарване на лятната отпуска, изтъкват от мениджмънта на комплекса. И това не е случайно, защото освен, че отдъхват в един от най-обичаните ни черноморски курорти, член кооператорите и техните семейства използват преференциални ценови пакети.

  Хотел „Кооп Китен” се намира на 100 метра от Южния плаж на Китен и разполага с 4 корпуса, заобиколени от живописен, зелен парк, каквито все по-рядко се срещат на оживените ни черноморски курорти. На разположение на гостите са: ресторант, лоби бар, снек бар, два паркинга, джакузи, парна кабина, външен басейн, фитнес.

  Ресторантът, от който се открива великолепна панорамна гледка към морето, разполага с две зали с общ капацитет 350 места и открита тераса.

  За провеждане на бизнес-срещи, семинари и фирмени тържества, хотел „Кооп Китен” разполага с две конферентни зали с капацитет 80 и 50 места. При конкретни запитвания за провеждане на конференции, семинари, фирмени обучения и други събития, екипът на комплекса изготвя преференциални оферти, съобразени с желанията на клиентите.

  ЦКС Централен кооперативен съюз КООП Китен член кооператори преференциални ценови пакети хотелски комплекс

  Оценка на новината

  0