• Здравословни и био продукти с марка „КООП” бяха представени на „Мисия Здраве”

  Здравословни и био продукти с марка „КООП” бяха представени на „Мисия Здраве”

  За седма поредна година изложението събра на едно място фармацевтични и козметични компании, медицински и социални заведения, здравноосигурителни компании, спортни и СПА комплекси, производители на био храни и добавки, обединени от каузата да подобряват здравето и начина на живот на хората

  Здравословни и био продукти с марка „КООП” бяха представени на „Мисия Здраве”

  Седмото по ред издание на изложението „Мисия Здраве”, което се проведе миналата седмица, за пореден път отчете засилен посетителски интерес. Изложителите тази година бяха над 50. Бяха представени производители на здравословни продукти и услуги, фармацевтика, био козметика, хранителни добавки, био храни, здравословни продукти за дома и офиса. Както винаги, участваха и здравни заведения, които осигуриха безплатни прегледи и консултации на желаещите. 

  Сред изложителите на форума беше и Централният кооперативен съюз. Присъстваха добре познатите здравословни продукти и услуги на организацията под утвърдената марка „КООП”.

  „Нашата мисия е активният и здравословен начин на живот, затова добавихме силата на природата в бутилка минерална вода „Горна Баня 1”, пакетче чай „Билкокооп”, свежите храни на „БИО КООП”, изненадите на „ШОКО КООП” и атрактивните предложения на хотелите КООП и балнеокомплекс „Здраве” в Банкя”, така синтезираха ползите от своите продукти и услуги представителите на марката „КООП” на ЦКС. 

  Една от новостите по време на изложението „Мисия Здраве” тази година беше представянето на телемедицината, която дава възможност онлайн да бъдат проследявани различни индикатори, свързани със здравето. В следващите издания на „Мисия Здраве“ темата ще бъде застъпена сериозно, обещаха организаторите на форум.
   

  ЦКС КООП Централен кооперативен съюз био продукти телемедицина Мисия Здраве

  Оценка на новината

  5.00