• Aкциите на Nio се увеличиха с повече от 6%

    Aкциите на Nio се увеличиха с повече от 6%

    Reddit прогнозира, че Nio ще достигне 60 долара.

    Aкциите на Nio се увеличиха с повече от 6%

    Въпреки че управлението на GameStop като крал на запасите от меми не изглежда, че е вероятно да приключи скоро, тълпата r/WallStreetBets в Reddit винаги търси следващото голямо нещо. И две акции показват признаци на потенциално излизане от пакета.

    Nio, китайски производител на автомобили, специализиран в електрическите превозни средства, и гигантът ViacomCBS са забелязали значително повишени нива на дискусии относно субреддита, според YoloStocks, което проследява споменаването на акции във форума.

    Nio беше 12-ата най-споменавана акция през последните 24 часа, а ViacomCBS беше 13-та. Макар че това не са особено значими класирания сами по себе си, именно скокът, направен от тях, ги прави забележителни. По това време Nio, неделя, беше 64-ата най-обсъждана акция, а Viacom беше 41-ва.

    Aкциите на Nio са се увеличили с повече от 6%, докато ViacomCBS са се увеличили с повече от 5%.

    Reddit прогнозира, че Nio ще достигне 60 долара. А ViacomCBS привлича „холерите“.

    Запасите от меми бяха доста тихи през последната седмица или две, но често реват без предупреждение. Също така си струва да се отбележи, че много търговци са се инфилтрирали в r/WallStreetBets и използват форума, за да съберат акции с надеждата да спечелят бързо, ако купувачите скочат на борда и накачат цената.

    Nio може да се възползва и от по-широка тенденция на ентусиазъм на инвеститорите над китайските производители на електромобили; компанията се откроява заради по-широките си амбиции. Междувременно ViacomCBS видя известно вълнение миналата седмица, след като докладът на Wall Street Journal предизвика спекулации относно офертата за придобиване на Comcast.

    GameStop остава най-споменаваната акции на r/WallStreetBets, казва YoloStocks. Завършването на първите пет са ContextLogic (родител на Wish.com), Virgin Galactic, AMC (любим на WSB „AMC Apes“) и Clover Health

    NIO GameStop Reddit YoloStocks

    Оценка на новината

    5.00