• Актуализации на живо за новините на фондовия пазар

    Актуализации на живо за новините на фондовия пазар

    Фондовите фючърси се отварят малко след рекордната сесия.

    Актуализации на живо за новините на фондовия пазар

    Фючърсите на акциите се отвориха малко във вторник вечерта след поредната рекордна сесия,  инвеститорите очакваха ключово събитие на Федералния резерв по-късно тази седмица.

    Договорите за S&P 500 бяха равни. Индексът постави рекорд в рамките на деня на затваряне, като инвеститорите се трупаха в акции в енергийния и потребителския дискреционен сектор, който бяха изоставали през последния месец. Nasdaq също спечели още 1%, като се повиши за четвърта поредна сесия и докосна рекордни върхове в рамките на деня.

    Акциите отбелязаха по-висок ръст на фона на оптимизма по отношение на продължаващата сила в корпоративните печалби и икономическата активност, въпреки че темповете на растеж и на двата фронта изглеждат бавни след първоначален скок на ново отваряне.

    Търговецът на дребно Best Buy (BBY) публикува резултати от второто тримесечие, които надхвърлиха консенсусните прогнози във вторник сутринта, а компанията също така повиши целогодишните си насоки за продажби с ход, който потвърждава, че увеличените потребителски разходи за електроника продължават и през втората половина на годината. Късно във вторник Камарата на представителите гласува да продължи напред с бюджетен план от 3,5 трилиона долара, поставяйки основите за голям икономически пакет, който ще се занимава с въпроси, включително здравеопазването, грижите за децата и изменението на климата.

    печалба акции инвеститори фондови пазари

    Оценка на новината

    5.00