• Фючърсите на акциите се повишиха

    Фючърсите на акциите се повишиха

    S&P 500 поставят рекорд на месеца.

    Фючърсите на акциите се повишиха

    Фючърсите на американските акции се повишиха във вторник вечерта, след като S&P 500 отбеляза 7-месечна серия победи през август.

    При редовна търговия Dow Jones Industrial Average падна с 39,11 пункта, или 0,11%, до затваряне на 35 360,73. S&P 500 загуби 0,13%, а Nasdaq Composite се понижи с 0,04%.

    Основните средни стойности завършиха по-добре за месец август. S&P 500 се повиши с 2,9% за месеца, а Nasdaq Composite спечели около 4%.

    Някои стратези очакват корекция през септември, като се има предвид, че акциите не са имали значителна такава от октомври миналата година.

    „Въпреки че този стоков пазар се изсмя на почти всички признаци за безпокойство през 2021 г., нека не забравяме, че исторически септември е най-лошият месец в годината за акциите“, каза главният пазарен стратег на LPL Райън Детрик Той добави, че всяка слабост може да бъде краткосрочна и да се съдържа в диапазона от 5-8%.

    Инвеститорите са съсредоточени върху данните за ведомости за неселскостопански плащания в САЩ за август, които се очаква да бъдат публикувани по-късно тази седмица, за да се разбере възможният път на паричната политика на Фед

    Федералния резерв Фючърси на акции businessnews.bg S&P500

    Оценка на новината

    5.00