• Джим Креймър: "Инвестирайте в Amazon, Apple и Salesforcе!"

    Джим Креймър: "Инвестирайте в Amazon, Apple и Salesforcе!"

    Домакинът на „Mad Money“ заяви, че компаниите са „най-добрите от породата“, които ще могат да преодолеят всяка краткосрочна слабост, докато доходността по облигациите се повиши.

    Джим Креймър: "Инвестирайте в Amazon, Apple и Salesforcе!"

     

    Джим Креймър от CNBC заяви, че вярва, че дългосрочните инвеститори трябва да имат желание да купуват акции на Amazon, Apple и Salesforce, тъй като технологичните компании са изправени пред натиск поради нарастващата доходност на облигациите.

    Водещият на предаването „Mad Money“ сподели, че в момента има един технологичен гигант, в който той има по-малко доверие а именно Facebook.

    „В момента Facebook продава с 25-кратни печалби - това е евтино - защото хората се притесняват, че рекламодателите ще ги изоставят“, каза Креймър, отбелязвайки, че Facebook е решил да спре работата по разработването на версия на Instagram за деца.

    „Сравнете това с Apple, Salesforce или Amazon - никой не се страхува, че ще загуби много клиенти, защото те наистина са най-добрите от породата. Ето защо мисля, че тяхното оттегляне определено е възможност за покупка“, каза Креймър след сесия, в която и трите компании затвориха на червено. „Можете да купите тези акции, когато са в спад, защото знаете, че ръководството ще го разбере. Amazon ще автоматизира, Apple ще намери начин да изгради всички телефони, от които се нуждае, Salesforce ще купи всички компании, от които се нуждае, за да остане конкурентоспособна, както направи със Slack."

    Докато благотворителното инвестиционно доверие на Креймър понастоящем притежава Facebook, той каза, че вярва, че потенциалът на компанията за социални медии да бъде разглеждана като „най -добрата порода“ в момента „виси на косъм“. Компанията не може да бъде само играч на печалби, каза Креймър. Той също така трябва наистина да се ангажира да бъде „единствен източник на истина в мрежата“, твърди той.

    Креймър добави, че вярва, че Зукърбърг „може да се справи“, но компанията няма да бъде в същата категория като Apple или Amazon, докато това не се случи.

    facebook Instagram Джим Креймър Mad Money Salesforce businessnews.bg

    Оценка на новината

    0