• Акциите на Nio паднаха с 3,6%

    Акциите на Nio паднаха с 3,6%

    Alibaba (BABA) загуби 3,4% преди пазарното действие.

    Акциите на Nio паднаха с 3,6%

    Tilray (TLRY) скочи с 14,1% на предварителните пазари, Aurora Cannabis (ACB) скочи с 10,2%, Sundial Growers (SNDL) скочи с 12%, а Canopy Growth (CGC) се повиши с 9,6%.

    Bed Bath & Beyond (BBBY) – Bed Bath & Beyond е близо до постигане на споразумение с инвеститора Райън Коен, според хора, запознати с въпроса, които разговаряха с Bloomberg. Споразумението ще назначи трима нови директори в борда на търговците на домакински принадлежности и продукти за лична хигиена. Cohen's RC Ventures притежава 9,8% дял в Bed Bath & Beyond. Акциите добавиха 1,4% при предпазарна търговия.

    Nio (NIO) – Акциите на Nio паднаха с 3,6% при предпазарно действие, след като базираният в Китай производител на електрически автомобили отчете по-добри от очакваното тримесечни продажби, но видя, че доставките паднаха под прогнозите на анализаторите.

    Honest Company (HNST) – Honest Company отчете по-голяма от очакваната тримесечна загуба, тъй като продажбите на маски и продукти за дезинфекция намаляха значително. Той също така издаде насоки за текущото тримесечие, които бяха по-слаби от очакваното. Акциите се понижиха с 19,5% на предварителния пазар.

    Shaw Communications (SJR) – Акциите на Shaw добавиха 2% в търговията преди пазара, след като канадските регулатори дадоха условно одобрение за поглъщане на услугите за излъчване на Shaw за 16 милиарда долара от канадския телекомуникационен гигант Rogers Communications (RCI).

    Изброени в САЩ акции на Китай – Тези акции продължават да са нестабилни на фона на опасенията за по-строга регулация от страна на китайските власти и потенциално премахване на акции в САЩ. Alibaba (BABA) загуби 3,4% преди пазарното действие, като JD.com (JD) загуби 4,2%, Pinduoduo (PDD) се понижи с 6% и Didi Global (DIDI) спадна със 7,1%.

    Teva Pharmaceutical (TEVA) – Бернщайн подобри акциите на производителя на генерични лекарства, за да „превъзхожда“ от „пазарно представяне“, отбелязвайки подобрен баланс, пускане на нови продукти и потенциал за уреждане на съдебни спорове за опиоиди. Teva се повиши с 4,2% на премаркета.

    Switch (SWCH) – Компанията за технологична инфраструктура беше понижена до „равно тегло“ от „наднормено тегло“ в Wells Fargo Securities, която каза, че е възможно изкупуване на Switch, но цената вероятно няма да бъде по-висока от $32 до $34 на акция. Switch затвори на $30,24 в четвъртък и се понижи с 2,2% в предпазарната търговия.

    Fortinet (FTNT) – Акциите на компанията за киберсигурност паднаха с 2,1% на предпазара, след като Bank of America Securities понижи рейтинга на Fortinet до „неутрален“ от „купува“, заявявайки, че силните резултати вече са отразени в цената на акциите.

    Beyond Meat Фючърси на акции NIO businessnews.bg

    Оценка на новината

    5.00