• Robinhood скочи с 22,4% в предпазарната търговия

    Robinhood скочи с 22,4% в предпазарната търговия

    Poshmark (POSH) отчете загуба от 18 цента на акция.

    Robinhood скочи с 22,4% в предпазарната търговия

    Twitter (TWTR) – Twitter падна с 14,6% в търговията преди пазара, след като Илон Мъск туитира, че сделката му за закупуване на компанията е „временно“ задържана, тъй като той очаква подробности за броя на фалшивите и спам акаунти в платформата.

    Affirm Holdings (AFRM) – Affirm отчете тримесечна загуба от 19 цента на акция, по-малка от загубата от 51 цента, която анализаторите очакваха, като приходите на fintech компанията надминават прогнозите. Affirm също така повиши перспективата си за приходи за цялата година и обяви разширяването на текущото си партньорство с оператора на платформата за електронна търговия Shopify. Акциите скочиха с 33,8% по-високи на предмаркета.

    Robinhood Markets (HOOD) – Robinhood скочи с 22,4% в предпазарната търговия, след като Сам Банкман-Фрайд – който основа борсата за криптовалути FTX – разкри 7,6% дял в регулаторно заявление. Покупката го прави третият по големина акционер в компанията за търговска платформа.

    Toast (TOST) – Toast добави 3,2% в премаркета, след като компанията за технологична платформа, фокусирана върху ресторантите, отчете по-малка от очакваната тримесечна загуба, както и приходи, които надминаха прогнозите на Street. Той също така повиши прогнозата си за приходите през цялата година, тъй като все повече ресторанти възприемат технологията на Toast.

    MicroStrategy (MSTR) – MicroStrategy се повиши с 13,9% в предмаркетинговите действия през седмицата, която беше променлива за компанията за бизнес анализи. MicroStrategy, която има обширни биткойн холдинги, отбеляза спад на акциите си с повече от 25% както в понеделник, така и в сряда, преди да се повиши вчера.

    Roper Technologies (ROP) – Компанията за софтуер и инженерни продукти е близо до сделка за продажба на своето звено за процесни технологии на частната инвестиционна компания Clayton Dubilier & Rice за около 3 милиарда долара, според хора, запознати с въпроса, които разговаряха с Bloomberg.

    The Honest Company (HNST) – Акциите на The Honest Company се повишиха с 3,1% при предпазарна търговия, след като потвърдиха прогнозите си за приходите за цялата година. Компанията за лична хигиена и домакински продукти също отчете тримесечни загуби и приходи, които са в съответствие с прогнозите на Уолстрийт.

    Duolingo (DUOL) – Акциите на доставчика на езиков софтуер нараснаха с 15,3% на предмаркета, след като отчете по-малка тримесечна загуба и по-добри от очакваните приходи. Duolingo каза, че броят на активните потребители е най-висок за всички времена и издаде оптимистични насоки за приходите за текущото тримесечие.

    Смокини (FIGS) – Компанията за здравно облекло отчете рязко падение на акциите си с 25,2% при предпазарна търговия, след като пропусна оценките с последните си тримесечни резултати и издаде по-слаби от очакваните насоки за цялата година.

    Poshmark (POSH) – Операторът на онлайн пазара на облекло отчете загуба от 18 цента на акция, с 4 цента по-малко от очакваното от Уолстрийт, като приходите също надминават прогнозите. Това помогна за покачването на акциите му с 2,1% в предпазарно действие, въпреки че Poshmark издаде по-слаба от очакваната прогноза за приходите за текущото тримесечие.

    Twitter Robinhood Markets Уолстрийт businessnews.bg MicroStrategy

    Оценка на новината

    5.00