• Кредит за бизнес обучение в цял свят предлагат от Пощенска банка

    Кредит за бизнес обучение в цял свят предлагат от Пощенска банка

    Новият кредит е с максимален размер до 70 000 лв. и срок на погасяване до 120 месеца

    Кредит за бизнес обучение в цял свят предлагат от Пощенска банка

    Потребителски кредит за бизнес обучения в цял свят предлага Пощенска банка от този месец, информираха от трезора.  С него могат да се финансират таксите по различни програми като Master of Business Administartion (Магистър по бизнес администрация), Executive Master of Business Administaration, Advanced management и др. През последните години нараства интересът към финансиране на обучения, които отварят пътя към кариерно израстване и развитие, затова е и този нов продукт, отбелязват още от банката.

    Новият кредит е с максимален размер до 70 000 лв. и срок на погасяване до 120 месеца. При превод на работна заплата в банката по пакетна програма „Моето семейство“, „Моето предимство“ или „Моят престиж“ и ползване на застрахователно  покритие по програма „Защита на плащанията“, се ползва атрактивен лихвен процент, близо два пъти по-нисък спрямо лихвите по новоотпуснати кредити в лева, информират от Пощенска банка. Клиентите могат да се възползват и от гратисен период до 24 месеца, който покрива срока на обучението ,и през който се дължи плащане само на лихвите по кредита.

    Според експертите от трезора, кредитът е изключително подходящ за служители на средно големи и големи компании, собственици и мениджъри, IT специалисти, финансисти и маркетолози.

    Продуктът ще бъде представен за първи път на събитието Access MBA, което ще се проведе на 11 май в хотел „Интерконтинентал“ в София. На него всички, които имат интерес към обучения по МВА и други програми в различни престижни университети, ще имат възможност да се срещнат с техни представители, както и да получат информация как да финансират обучението си в избрания университет.

    Пощенска банка кредит за бизнес обучение

    Оценка на новината

    0