• Бизнес финансирането и достъпът до капитали – теми на предстоящ форум в София

    Бизнес финансирането и достъпът до капитали – теми на предстоящ форум в София

    Blockchain, мобилните плащания и Fintech пазарите ще бъдат обсъждани на форума Business & Finance 4.0 на 16 май

    Бизнес финансирането и достъпът до капитали – теми на предстоящ форум в София

    Форумът Business & Finance 4.0, който ще се проведе на 16 май в Интер Експо Център, подготвя дискусии за Blockchain, мобилни плащания и Fintech пазар. Събитието, организирано от MoitePari.bg и списание Enterprise, ще представи информация за възможностите за финансиране и привличане на допълнителни средства за растеж. Ще бъдат  разгледани и тенденциите с новостите в сектора. Акцент ще бъде поставен върху дискусиите за Blockchain, мобилни плащания, Fintech пазари. Предвиден е и панел “Мастър клас“ за развиване на практическите умения за ефективното управление на оборотния капитал. Изложбената част ще даде възможност за получаване на индивидуални оферти, ефективен нетуъркинг и лични дискусии.

    Форумът Business & Finance 4.0  ще събере представители на банкови и финансови институции, доказани финансови експерти, представители на бизнеса и на различни бизнес асоциации и сдружения.

    По време на събитието изпълнителният директор на MoitePari.bg Деян Василев ще представи резултатите от финансов анализ и анкета. Лектори в програмата ще са още Христо Стоянов – Европейски Инвестиционен Фонд, Райна Миткова Тодорова – управляващ директор на EOS България и председател на Асоциацията на колекторските агенции, Гергана Стоичкова – директор на Българска Финтех Асоциация.

    бизнес форум блокчейн финтех

    Оценка на новината

    0