• Учители с ИТ и икономически профил могат да получат стипендия

    Учители с ИТ и икономически профил могат да получат стипендия

    ERP Academy и Висшето училище по застраховане и финанси стартират инициативата „Образователна стипендия за учители”

    Учители с ИТ и икономически профил могат да получат стипендия

    Образователната организация ERP Academy стартира инициативата „Образователна стипендия за учители“, която реализира с подкрепата на Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и компании от бранша на бизнес софтуера. В нея могат да се включат учители от училища с IT и икономически профил от цялата страна. По време на курсовете учителите се запознават с най-новите тенденции в бизнес софтуера, IT технологиите, икономиката, маркетинга, продажбите, финансите и управлението на личните данни. Те ще имат възможност да научат и повече за световните практики, методологии и инструментариуми на преподаване, които биха могли да приложат по време на часовете със своите ученици.

    „Ние вярваме, че технологиите могат да подобрят живота на всеки човек и следваме мисията си да вдъхновяваме хората, да им помагаме да придобиват умения, чрез които да постигат повече всеки ден. Именно това ни подтикна да подадем ръка на учителите, които разбирайки ползите от технологиите и новите подходи в образованието, биха помогнали на учениците да развият правилните умения и да се превърнат в успешни професионалисти“, казва доц. д-р Наталия Футекова – основател на ERP Academy.

    Специализираните курсове, които са включени в инициативата „Образователна стипендия за учители“, са част от магистърската програма „Бизнес софтуер и ERP решения“ – съвместно дело на ERP Academy и Висшето училище по застраховане и финанси. Бизнес магистърската програма е силно практически ориентирана и се появява като отговор на нуждата от ново поколение кадри на пазара на труда, които имат силни икономически и IT познания, казват нейтите създатели.

    Висше училище по застраховане и финанси ERP Academy Образователна стипендия за учители

    Оценка на новината

    0