• Сметки и карти на Райфайзенбанк вече се откриват онлайн

  Сметки и карти на Райфайзенбанк вече се откриват онлайн

  Необходимо е попълването на формуляр на сайта на банката и изтегляне на мобилно приложение, в което се подписват всички необходими документи​

  Сметки и карти на Райфайзенбанк вече се откриват онлайн

  Изцяло дигитален процес за откриване на сметка и дебитна карта предлагат от Райфайзенбанк България. Иновативната услуга е предназначена както за нови, така и за съществуващи клиенти, съобщават от банката. Необходимо е попълването на една форма на сайта на банката и изтегляне на мобилно приложение, в което се подписват всички необходими документи. Цялата процедура отнема съвсем кратко време, изтъкват от Райфайзенбанк, а офис на банката, който клиентът сам си избира, се посещава само, за да бъде получена готовата карта и ПИН кода.

  Електронното подписване на документите се осъществява чрез мобилно приложение, разработено от „Евротръст Технолъджис”. Приложението дава възможност за отдалечена електронна идентификация на клиента, издаване на удостоверение за електронен подпис и подписване директно от мобилния телефон. „Евротръст” стана победител в миналогодишното издание на Elevator Lab Challenge в България, като новата услуга е резултат от стратегическото партньорство с Райфайзенбанк в откриването и внедряването на иновативни продукти и услуги.

  "Стремим се непрекъснато да предлагаме удобство и лекота при банкирането чрез нови решения. От миналата година имаме възможност за изцяло дистанционно потребителско кредитиране, сега на нови и съществуващи клиенти вече предлагаме възможността да открият сметка онлайн. Използваме новите технологии, за да предоставяме избор на клиентите си и да бъдем тяхната предпочитана банка", отбеляза Ани Ангелова, член на Управителния съвет на Райфайзенбанк  с ресор банкиране на дребно.

  Едно от основните предимства на услугата на „Евротръст”, имплементирана от Райфайзенбанк, е възможността за идентифициране и подписване по всяко време и от всяко място. Процесът не изисква допълнителни технически устройства и умения - необходимо е единствено сваляне на безплатното приложение.

  Клиентите могат да си открият изцяло онлайн както сметка с дебитна карта Mastercard, така и сметка „За всеки ден” с брандирана карта „Игра на тронове“ и абонамент за HBO GO.

  Райфайзенбанк Евротръст Технолъджис

  Оценка на новината

  0