• Пощенска банка с 4 нови центъра за експресно потребителско кредитиране

    Пощенска банка с 4 нови центъра за експресно потребителско кредитиране

    Новите обекти за експресно потребителско кредитиране отвориха врати в Бургас, Варна, Пловдив и София

    Пощенска банка с 4 нови центъра за експресно потребителско кредитиране

    Пощенска банка откри 4 нови центъра за експресно потребителско кредитиране „Моменто“, съобщиха от финансовата институция. Обектите се намират в едни от най-посещаваните търговски зони в Бургас, Варна, Пловдив и София, и работят всеки ден с удължено работно време, уточняват от Пощенска банка.

    С новите 4 центъра обектите за експресно потребителско кредитиране „Моменто“ в цялата страна вече са 13. Предлага се и допълнителна иновативна услуга за удобство на клиентите – мобилен център, който се позиционира по график в различни големи бизнес сгради. Целта на мобилната услуга е потребителите да получат професионална консултация и банков продукт за кратко време, и то на работното си място.

    Излизането на „Моменто“ извън София е част от стратегията на Пощенска банка за постоянно разрастване на иновативните ѝ канали за контакт с клиентите и предоставяне на решения, съобразени с техните нужди, посочват от банката. Концепцията за центровете „Моменто“ беше създадена от "Пощенска банка" преди две години. Тези центрове предоставят бързо финансиране за големи суми – до 40 000 лв., като от трезора изтъкват, че това се случва при нормални за банковия пазар цени.

    "Пощенска банка" разширява и портфолиото от продукти и услуги, които се предлагат в центровете „Моменто“. Клиентите вече ще могат да получават там и информация за жилищни кредити, пенсионни фондове и застраховка на дом и имущество. В тях потребителите могат да кандидатстват за кредит до 40 000 лева в рамките на максимум 40 минути, както и да се възползват от потребителския кредит „Моменто“, който е без допълнителни изисквания: без такса за кандидатстване, без изискване за превод на работна заплата, без задължителни застраховки и без такса за разплащателна сметка, обслужваща кредита.

     

     

    потребителски кредити Пощенска банка Моменто

    Оценка на новината

    0