• „Пощенска банка” очаква нови стажанти

  „Пощенска банка” очаква нови стажанти

  Стажантската програма на банката е целогодишна и платена

  „Пощенска банка” очаква нови стажанти

  Стажантската програма на "Пощенска банка" вече е целогодишна и дава възможност на студенти и млади професионалисти да получат практически знания и опит в една от най-големите банки на пазара, информират от финансовата институция.

  Стажът е платен, провежда се с гъвкаво работно време - 4 или 8 часа, съобразено с ангажиментите на студентите, а продължителността му е от 1 до 3 месеца. Желаещите могат да работят в Централното управление в София или във финансовите центрове на „Пощенска банка” в страната – София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Свищов, Благоевград, Стара Загора, Шумен и Габрово.

  Сред големите предимства на програмата е, че тя започва с интензивно обучение за структурата, продуктите и услугите на банката, както и за подхода към потребителите и качеството на обслужване. След това всеки стажант има ментор - експерт от банката, който го въвежда в спецификите на конкретните позиции и го подкрепя активно в целия процес на придобиване на опит. Успешно приключилите стажантската програма получават сертификат за преминат стаж и могат да бъдат поканени да продължат професионалната си реализация в „Пощенска банка”, декларират от трезора.

  Стажантската програма се осъществява като част от корпоративната социална отговорност на „Пощенска банка” за инвестиция в младите хора и обществото повече от 12 години. В нея включват основно студенти от икономически специалности. Най-често това са младежи от специалностите „Бизнес администрация“, „Счетоводство и контрол“, „Финанси и банково дело“, и от водещи университети като УНСС, Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ в град Свищов, Икономически университет – Варна, Американски университет в България (АУБ), чуждестранни университети от Великобритания, Австрия, и други. Най-много стажанти преминават през програмата в градовете София, Пловдив, Варна, Русе и Благоевград, информират от трезора. По време на летните месеци банката посреща млади таланти и от други градове като Силистра, Видин, Сливен, Ямбол и Кърджали.

  „Стажантската ни програма е поредна социално отговорна инициатива на банката за установяване на двупосочна връзка между бизнеса и образованието. Чрез нея осигуряваме на студентите отлична възможност за обучение, натрупване на ценен практически опит, кариерен старт и перспективи за развитие във водеща финансова институция. Максимално гъвкави сме по отношение на началната дата, продължителността на стажа и работните часове, защото разбираме, че студентите трябва да го съчетаят успешно с учебния процес и ги подкрепяме в това“, коментират от екипа на „Пощенска банка”.

  Повече информация за стажантската програма на банката може да бъде намерена на следния адрес: https://www.postbank.bg/bg-BG/AboutUs/09Careers/InternshipProgram/. А всички желаещи да се включат в програмата могат да подадат своите документи на имейл: jobs@postbank.bg.

  Пощенска банка стажантска програма студенти корпоративна социална отговорност

  Оценка на новината

  0