• Безконтактно теглене и внасяне на новите банкомати на „Райфайзенбанк”

  Безконтактно теглене и внасяне на новите банкомати на „Райфайзенбанк”

  До края на годината банкоматите в над 100 офиса на банката ще бъдат заменени с устройства от ново поколение

  Безконтактно теглене и внасяне на новите банкомати на „Райфайзенбанк”

  „Райфайзенбанк България” започна подмяна на банкоматите си с машини от ново поколение, които са с безконтактна технология и тъчскрийн, информираха от финансовата институция. На новите устройства могат да се правят и вноски по сметката на картата. До края на годината банкоматите в над 100 офиса на банката ще бъдат заменени с новите устройства.

  Благодарение на безконтактната технология ще могат да се извършват операции – теглене и внасяне, само с доближаване на картата до четеца и без тя да напуска ръката на клиента, което ги прави по-бързи и по-сигурни, изтъкват от банката. С аксесоарите за плащане на "Райфайзенбанк" – стикери и гривни, също ще могат да се извършват операции.

  Новите банкомати позволяват на притежателите на карти на „Райфайзенбанк” да правят и вноски. По този начин клиентите на банката могат да погасяват задължения по кредитни карти, да захранват дебитните си карти, да внасят дневния оборот на фирмата си. Средствата стават незабавно разполагаеми по картата, с която се прави вноската.

  Банкомати Райфайзенбанк тъчскрийн безконтактна технология

  Оценка на новината

  0