• Петък 13-ти става Черен петък в ДЗИ

    Петък 13-ти става Черен петък в ДЗИ

    Само на 13 септември избрани застраховки на ДЗИ ще се предлагат с 35% отстъпка от редовната им цена, съобщават от компанията

    Петък 13-ти става Черен петък в ДЗИ

    Застрахователната компания ДЗИ обяви необичайна кампания за застраховане на суеверните. Този петък 13-ти септември става Черен петък за КАСКО+, имуществена застраховка „Комфорт за дома“ и застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“, съобщиха от дружеството. Само на 13 септември избраните застраховки на ДЗИ ще се предлагат с 35% отстъпка от редовната им цена. Отстъпката ще важи за сключване на полици за автомобили и жилища, които нямат застраховка в ДЗИ. От компанията обясняват промоцията с вярването си, че най-добрата застраховка срещу лошия късмет е самата застраховка. 

    Кампанията на ДЗИ стартира с шеговития уебсайт www.kotkapat.com, на който потребителите могат да следят местоположението на всички черни котки в града на интерактивна карта, като мярка за предпазване от лош късмет. Любопитството на онлайн потребителите доведена промо страницата на ДЗИ над 35 пъти повече посетители от обичайното само за ден , констатират от дружеството.

    Каско +

    Малко неща са по-неприятни от внезапна градушка, особено когато колата ти е под откритото небе, изтъкват от ДЗИ. Тогава застраховката си струва, макар и да не е задължителна, посочват застрахователите.

    Отстъпката е валидна за новозастраховани МПС, които не са имали валидна застраховка "Каско" в ДЗИ през последните 36 месеца.  

    Комфорт за дома

    С продукта „Комфорт за дома” желаещите могат да застраховат дома си против инциденти като наводнение, пожар или взлом. Сега застраховката е с покритие „Онлайн сигурност“ – при кражба на самоличност, спор с онлайн търговец и увреждане на онлайн репутация, акцентират от ДЗИ.

    Отстъпката е валидна за новозастраховани жилищни сгради.

    Помощ при пътуване в чужбина

    Когато човек е в чужбина – по работа или на почивка – и нещо се случи, от ДЗИ съветват да разчита на предварително сключена застраховка. Информация за продуктите на компанията може да се прочете на сайта в категория: Помощ при пътуване в чужбина.

    ДЗИ Петък 13-ти отстъпки застраховки

    Оценка на новината

    0