• Euromoney: „УниКредит Булбанк” e лидер в управлението на парични средства

  Euromoney: „УниКредит Булбанк” e лидер в управлението на парични средства

  В проучването на международното финансово списание Euromoney за 2019 г. „УниКредит” беше обявена и за най-добър доставчик на услуги в девет страни: Австрия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Германия, Италия, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения

  Euromoney: „УниКредит Булбанк” e лидер в управлението на парични средства

  Международното финансово списание Euromoney обяви „УниКредит Булбанк” за пазарен лидер в управлението на парични средства, съобщиха от финансовата институция. Провеждано веднъж годишно, проучването взема предвид мненията на приблизително 25 000 мениджъри на парични средства в корпоративния бизнес, финансисти и финансови директори по света.

  Освен това в проучването на Euromoney за 2019 г. „УниКредит” беше обявена за най-добър доставчик на услуги в девет страни: Австрия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Германия, Италия, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения.

  УниКредит” грабна приза за лидер в управлението на парични средства за целия регион на Централна и Източна Европа и в Австрия, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Унгария, Италия, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения и Турция.

  „Отличието от Euromoney потвърждава доброто качество на услугите ни. Управлението на парични средства е ключова услуга за нашите клиенти. Наградaтa пoтвърждава, че им предлагаме отлично качество с богата продуктова гама, разработена да обслужва корпоративни клиенти от всякакъв мащаб. Оставаме фокусирани върху подобряването на стойностните предложения за нашите клиенти и клиентската удовлетвореност “, коментира Александър Киров, директор на управление "Глобални транзакции" в „УниКредит Булбанк”.

  „Тези резултати са изключително постижение за банката. Те показват нашите силни страни във всички области на банкирането в Западна, Централна и Източна Европа. Стремежът ни е да изграждаме дългогодишни партньорски отношения с компаниите и институциите, които обслужваме.“ – каза Лука Корзини, директор на "Глобални банкови транзакции" в ”УниКредит”.   

  Резултатите са и следствие от фокусираната работа на банката в посока все повече иновации, включително виртуални сметки, незабавни плащания и SWIFT gpi, допълват от „Уникредит Груп”.  

   

  Снимка: Екип "Глобални транзакции" в "УниКредит Булбанк"

   

  награда иновации УниКредит Булбанк Централна и Източна Европа Euromoney управление на парични средства виртуална сметка SWIFT gpi

  Оценка на новината

  0