• На 26 ноември 2019г. ще се проведе Форум на високо ниво за развитие на Съюза на капиталовите пазари

    На 26 ноември 2019г. ще се проведе Форум на високо ниво за развитие на Съюза на капиталовите пазари

    Документи за участие могат да се подават до 7 ноември

    На 26 ноември 2019г. ще се проведе Форум на високо ниво за развитие на Съюза на капиталовите пазари

    Министерството на финансите обяви, че на 26 ноември 2019г. предстои да се проведе Форум на високо ниво за развитие на Съюза на капиталовите пазари. Част от Форума се очаква да бъдат утвърдени специалисти в областта на финансовия сектор, както и международнопризнати експерти и учени, които се предвижда да осъществят дейности по предстоящи политики на Съюза на капиталовите пазари.

    Съюзът на капиталовите пазари е проект стартиран от ЕК, целящ да се осъществи разработване и интегриране на капиталовите пазари в ЕС, с чиято помощ да се осигури възможност за реализирането на устойчив и стабилен икономически растеж.

    Една от основните задачи на Форума е да съдейства на Европейската комисия да определи целеви политически препоръки за бъдещи действия в областта на Съюза на капиталовите пазари, благодарение на които да се осигури равен достъп до пазарите и капиталите в ЕС, от страна на гражданите и предприятията, независимо от тяхното географско местоположение.

    Заинтересованите лица ще имат възможност да подадат документи за участие  до 7 ноември 2019г. Членовете предстои да бъдат избрани на базата на подадените кандидатури.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0