• ОББ Интерлийз стартира партньорство с Ипей АД, за да предостави на клиентите си нови канали за разплащане на задълженията

    ОББ Интерлийз стартира партньорство с Ипей АД, за да предостави на клиентите си нови канали за разплащане на задълженията

    През онлайн или мобилно банкиране е необходимо клиентът да има регистрация в платформата за онлайн или мобилно банкиране на своята обслужваща банка

    ОББ Интерлийз стартира партньорство с Ипей АД, за да предостави на клиентите си нови канали за разплащане на задълженията

    От началото на месец март ОББ Интерлийз предлага на клиентите си нови начини за заплащане на задълженията им по договорите за лизинг в резултат от партньорство с „Ипей“ АД, оператор на системата ePay.bg, и платежната институция „Изипей“ АД. ОББ Интерлийз, като част от белгийската КВС Груп и най-голямата банково-застрахователна група в България, поставя удобството и бързината в основата на своята корпоративна стратегия да бъде еталон на пазара при обслужване на своите клиенти.

    Наред с традиционните начини за разплащане, клиентите на лизинговата компания вече могат да се възползват и от следните решения: плащания през системата за електронни плащания epay.bg; чрез онлайн или мобилно манкиране на обслужващата банка на клиента и на място в офис на Easypay в цялата страна.

    За разплащания през системата за електронни плащания еPay.bg клиентът  следва да има регистрация на адрес www.epay.bg на номера на договора си за лизинг. Заплащането на текущите задължения може да стане по избор чрез Микросметка или чрез регистрирана в платформата банкова карта.

    През онлайн или мобилно банкиране е необходимо клиентът да има регистрация в платформата за онлайн или мобилно банкиране на своята обслужваща банка на номера на договора си за лизинг. Чрез техническата свързаност между обслужващата банка и системата за електронни плащания еPay.bg клиентът може да заплаща текущите си задължения по договора за лизинг.

    На място в офис на Easypay в цялата страна клиентът може да заплаща в брой задълженията по договора си за лизинг в най-удобния за него офис на „Изипей“ АД, които са повече от 2500 в цялата страна.

    В юбилейната за ОББ Интерлийз година, в която компанията отбелязва 25 години успешна дейност на българския пазар, възможността за ползване на разнообразни начини за погасяване на задълженията по договорите за лизинг е част от поредицата нововъведения, които предвиждаме за своите клиенти. Огромна част от основните ни цели за годината са решения, които целят максимално улеснение на клиентите ни при взаимодействието им с нашата компания.“, коментира нововъведенията Рудолф Кипта, главен изпълнителен директор на ОББ Интерлийз.

    Наблюдаваме отблизо поведението на клиентите си. Няма съмнение, че те предпочитат бързи, удобни и лесни решения – в идеален вариант такива, които вече използват или надграждат друга услуга, към която са привикнали. С поредната вълна от нововъведения пестим времето на клиентите ни.“, сподели Петър Андронов, кънтри мениджър на КВС Груп за България.

    В началото на годината ОББ Интерлийз обяви, че е първата лизингова компания на българския пазар, която предлага дистанционно подписване на договор за лизинг чрез мобилно приложение.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0