• Dow Jones Industrial Average пада, заплатите в частния сектор намаляват

  Dow Jones Industrial Average пада, заплатите в частния сектор намаляват

  Цените на борсовите индекси паднаха в сряда, след като инвеститорите оцениха потенциала на американската икономика, след като тя отвори отново на фона на по-мрачни данни за заетостта.

  Dow Jones Industrial Average пада, заплатите в частния сектор намаляватDow_Jones

  Dow Jones се понижи с 218,45 пункта, или 0,91%, за да се затвори при 23 664,64.

  S&P 500 затвори с 0,7% по-ниско ниво при 2848,42.

  Nasdaq Composite достигна 0.51% до 8 854.39.

  Стоковите индекси паднаха в сряда, след като инвеститорите претеглиха потенциала на американската икономика, като се отвори отново на фона на по-мрачни данни за заетостта.

  Заплатите в частния сектор намаляват с 20,2 милиона

  Доклад на ADP и Moody's Analytics показа, че заплатите в частния сектор са намалени с 20,2 милиона миналия месец. Това беше най-лошият доклад в историята досега. Все пак не беше толкова лошо, колкото оценката на Dow Jones за 22 милиона загуба на работни места.

  Данните идват в момент, когато САЩ се опитват постепенно да отворят отново своята икономика. Калифорния ще позволи на магазините за дрехи, книжарниците и магазините за цветя да отворят отново в петък, докато Ню Йорк планира да облекчи ограниченията за производителите, в сферата на строителството и за някои търговци през следващата седмица.

  Високите технологии отбелязват покачване.

  Печалбите на някои от най-големите технологични компании дадоха основа по-широкия пазар в сряда. Акциите на Facebook отбелязаха печалба от 0.68%, докато Amazon напредна с 1.44%, а Netflix нарасна с 2.26%.

  Hilton, Uber и Roku също са сред компаниите, настроени да отчитат приходи.

  САЩ facebook Amazon Ню Йорк Nasdaq Composite Dow Jones

  Оценка на новината

  5.00