• Стоковите запаси, които отчитат най-големите движения на предварителния пазар: Starbucks, Salesforce.com, Intuit, Peloton и други

    Стоковите запаси, които отчитат най-големите движения на предварителния пазар: Starbucks, Salesforce.com, Intuit, Peloton и други

    Стоковите запаси се увеличават след катосе изясни текущата търговска сделка между САЩ и Китай - ето какво се наблюдава

    Стоковите запаси, които отчитат най-големите движения на предварителния пазар: Starbucks, Salesforce.com, Intuit, Peloton и други

    Разгледайте някои от най-големите двигатели на предварителния пазар:

    IHS Markit (INFO) - Доставчикът на финансова информация и анализи отчита тримесечна печалба от 69 цента на акция, което е 2 цента на акция над прогнозните. Приходите са малко по-малко от прогнозирате, тъй като приходите от органичен спад са 7%. Компанията заяви, че тримесечието е "предизвикателно" поради пандемията, но че очаква ръст на печалбата и печалбата през тази и следващата година.

    Spirit AeroSystems (SPR) - Spirit AeroSystems моли кредиторите си за финансови облекчения, заради пандемията Covid-19 и спирането на производството на Boeing's (BA), въз основа на 737 Max Джет. Spirit е най-големият доставчик на Boeing.

    Starbucks (SBUX) - Starbucks дебютира „Невъзможен сандвич за закуска“ в магазините си заедно с две нови напитки студено кафе. Това би могло да повлияе на акциите на конкурента Impossible Food Beyond Meat (BYND), въпреки че Starbucks също носи някои от предложенията на Beyond.

    Salesforce.com (CRM) - Доставчикът на бизнес софтуер обяви сътрудничество с германската компания Siemens в софтуерния пакет за безопасност на работното място. Софтуерът ще помогне за подпомагане на социалното дистанциране в различни аспекти на операциите на работното място.

    T-Mobile US (TMUS) - Softbank започна продажбата на 21 милиарда долара акции на T-Mobile. Японската фирма се стреми да събере средства за план за намаляване на дълга на 41 милиарда долара и обратно изкупуване на акции.

    Intuit (INTU) - Производителят на TurboTax и друг финансов софтуер съкрати 715 работни места и заяви, че обновява технологиите и стратегиите си за продажби. Засегнатите работници ще получават минимум четири седмици заплата, както и две допълнителни седмици за всяка година трудов стаж.

    ViacomCBS (VIAC) - ViacomCBS ще дебютира новия си филм „SpongeBob” на цифрови платформи в началото на 2021 г., заобикаляйки киносалоните. „Филмът на Спондж Боб: Спондж в движение“ първо ще бъде достъпен чрез плащане за преглед, а след това ще се премести изключително на поточната услуга на CBS All Access на компанията.

    American Airlines (AAL) - American Airlines ще увеличи общия размер на планираните предложения за конвертируеми и вторични акции до 2 милиарда долара от 1,5 милиарда долара, според доклад на Bloomberg.

    AbbVie (ABBV) - AbbVie бе надстроен до „наднормено тегло“ от „неутрален“ в Atlantic Equities, което показва повишена видимост на печалбите за производителя на Humira и други лекарства след приключването на придобиването на Allergan.

    BlackRock (BLK) - Изпълнителният директор на BlackRock Лари Финк заяви, че фирмата за управление на активи се ангажира да увеличи своята работна сила на Black с 30% до 2024 г.

    BlackRock също планира да удвои процента на висшите лидери на Black от сегашните 3%.

    Peloton (PTON) - Коуен нарече производителя на фитнес уреди най-добрата си идея „SMIDCAP“, въпреки че акциите вече нарастват 75% тази година. Коуен посочва увеличаване на ангажираността и абонаментите, подпомогнати от пандемията, както и маркетинговите усилия.

    Mastercard (MA), Visa (V) - Oppenheimer понижи Mastercard до „изпълнение“ от „по-добри резултати“, като същевременно поддържа Visa като „по-добра“ и повишава ценовата цена до 202 долара за акция от $ 190 на акция. Oppenheimer основава промените на очакванията, че Visa ще си възвърне пазарния дял и вижда, че обемът на покупките се ускорява на европейския пазар.

    Micron Technology (MU) - Запасите на производителя на чипове бяха понижени до „пазарни показатели“ от „по-добри резултати“ на BMO Capital Markets, което цитира балансиран профил на риск / възнаграждение на фона на забавящите се основи за пазара на чип на паметта.

     

    акции стокови пазари пандемията COVID-19

    Оценка на новината

    0