• Фючърсите на акциите завършиха със стабилни нива в четвъртък

    Фючърсите на акциите завършиха със стабилни нива в четвъртък

    Netflix очаква да добави 2,5 милиона нови потребители през третото тримесечие.

    Фючърсите на акциите завършиха със стабилни нива в четвъртък

    Фючърсите на акциите бяха стабилни в четвъртък вечерта, след като в началото на деня стартираха с малък спад.

    Трите основни индекса приключиха сесията в четвъртък по-ниско, а Dow приключи четиридневната печеливша серия, след като миналата седмица новите данни от доклада на Министерството показаха по-голям от очакваното брой нови искания за обещетения.

    Технологичните акции бяха сред изоставащите в S&P 500. Акциите на всеки от Facebook, Amazon, Microsoft и Apple също паднаха в четвъртък, след стабилността си по време на сесията за една нощ Peloton. Други акции с висок растеж, разглеждани като победител в търговията „останете у дома“, също падна, след като UBS понижи акциите по отношение на опасенията за оценяване.

    Технологическяит гигант Netflix (NFLX) отбеляза спад, след като даде слаби перспективи за текущото тримесечие, което предполага, че невероятният приток на нови компании ще се забави през втората половина на годината. Netflix очаква да добави 2,5 милиона нови потребители през третото тримесечие - толкова, колкото прогнозираха анализаторите. Все пак 10-те милиона нови потребители на компанията през второто тримесечие бяха по-добри от очакваните 8,3 милиона.

    В петък BlackRock (BLK) и Ally Financial (ALLY) ще завършат "тежка" седмица на печалби от банки и други финансови институции, като печалбите на тези компании са определени за пускане преди отварянето на пазара.

    На фронта на икономическите данни, Министерството на търговията трябва да отчете стартирането на жилищата през юни и разрешителните за строеж, като се очаква докладът да покаже разширено възстановяване на жилищния пазар и издадени разрешителни, надхвърлящи над 1 милион. Предварителните проучвания на потребителите в Университета на Мичиган,  вероятно ще покажат трети пореден месец на подобрение в настроенията на потребителите, макар и до ниво под това от преди пандемията.

    UBS Netflix Dow Фючърси на акции

    Оценка на новината

    0