• Фючърсите на американските акции претърпяха разпродажба в сряда

  Фючърсите на американските акции претърпяха разпродажба в сряда

  Уолстрийт все още таи надежда за силен ноември

  Фючърсите на американските акции претърпяха разпродажба в сряда

  Фючърсите, обвързани с Dow Jones Industrial Average и S&P 500, се движеха близо до плоската линия, докато тези за Nasdaq 100 спаднаха с 0,13%.

  Dow Jones Industrial Average се обърна в последния час на търговия, за да регистрира загуба от 345 пункта, или 1,2%. S&P 500 също падна с 1,2%, докато Nasdaq Composite се понижи с 0,8%.

  Слайдът за акции придружаваше смесени новини за коронавирусната криза. В сряда сутринта Pfizer обяви, че окончателният анализ показва, че кандидатът за ваксина е 95% ефективен срещу Covid-19

  S&P 500 е спечелил 9,1% месец до момента, докато Russell 2000 достигна рекорд в рамките на деня в сряда.

  Силата за малките капачки беше част от превъзходството на цикличните акции през последните седмици, след като ориентираният към растеж технологичен запас подхранва голяма част от ралито на пазара от най-ниските си стойности през март.

  „Виждате, че пазарът наистина иска да се движи в една посока и новините за ваксините със сигурност са катализатор на това. Така че не бих се изненадал да видя, че търговията продължава така още известно време“, каза Джеф Милс, главен инвестиционен директор в Bryn Mawr Trust, за ротацията на циклични имена.

  Що се отнася до печалбите, L Brands продължи поредица от силни доклади в сряда. Macy’s ще отчете своите финансови резултати за третото тримесечие в четвъртък сутринта.

  Dow Jones Industrial Average Фючърси на акции S&P 500  Pfizer Nasdaq 100

  Оценка на новината

  0