• 3 акции, които могат да ви направят по-богати през декември

    3 акции, които могат да ви направят по-богати през декември

    S&P 500 се изкачи с над 11% през ноември, като това направи месеца най-добрият записан такъв в историята.

    3 акции, които могат да ви направят по-богати през декември

    S&P 500 се изкачи с над 11% през ноември, като това направи месеца най-добрият записан такъв в историята. След толкова силен месец и впечатляващ отскок за 2020 г. от минимумите на индекса през март, голяма част от лесните пари от очаквания икономически скок през 2021 г. може би вече са направени.

    Bank of America поддържа списък с най-добрите акции, избрани от екипа на анализаторите: списъкът US1. От 37-те акции в списъка, ето трите акции, които инвеститорите могат да купят през декември и които имат най-голям потенциал за повишаване въз основа на целевите цени на Bank of America.

    Northrop Grumman Corporation (NYSE: NOC)

    Northrop Grumman е една от най-големите световни отбранителни компании. Акциите бяха с големи закъснения на пазара през 2020 г. и са намалели с 12,1% до момента. И все пак анализаторът Роналд Епщайн казва, че пазарът не оценява „най-добрата в класа“ на компанията комбинация от силно изоставане на поръчки, потенциал за растеж на печалбите и излагане на програми с висок приоритет. Доказаният управленски екип на Northrop, стабилното генериране на парични потоци, нарастващите дивиденти и обратно изкупуване трябва да доведат до превъзходство на пазара, тъй като САЩ преминават към нова администрация, каза анализаторът.

    Arch Capital Group Ltd. (NASDAQ: ACGL)

    Arch Capital е компания, базирана на Бермудските острови, която осигурява застраховане и презастраховане за компании по целия свят.Акциите на Arch също са постигнали голям успех от 23,3% през 2020 г., но анализаторът Джошуа Шанкер казва, че последните борби на компанията с ипотечния бизнес може да не са толкова лоши, колкото изглеждат на пръв поглед. Arch са принудени да се застраховат срещу загуби в тази среда, независимо дали загубите в крайна сметка водят до неизпълнение, казва анализаторът. Тъй като пазарните условия се подобряват, Arch може да освободят много от тези резерви и Шанкер казва, че очаква това да позволи на компанията да надвие консенсусните очаквания на анализаторите през следващите години.

    Wix.Com Ltd (NASDAQ: WIX)

    Wix.com управлява проста платформа, която позволява на потребителите да проектират и редактират свои собствени уебсайтове. За разлика от другите две споменати акции, акциите на Wix вече са нараснали със 108% до момента през 2020 г., но анализаторът Нат Шиндлер очаква този импулс да продължи в близко бъдеще. Шиндлер сравнява Wix с TurboTax в способността му да дава възможност на частни лица и малкия бизнес да превърнат дизайна на уебсайта в „направи си сам“ начинание. Тъй като все повече и повече фирми преминават онлайн, Шиндлер казва, че Wix трябва да очаква ускоряващ се растеж на приходите, стабилни потоци и разширяващи се маржове.

    акции инвестиции анализи

    Оценка на новината

    0