• Акциите поскъпнаха в четвъртък сутринта

    Акциите поскъпнаха в четвъртък сутринта

    Ръста бе наблюдаван поради факта, че търговците погледнаха отвъд новите препятствия към ключовите стимули и сметки за разходи във Вашингтон.

    Акциите поскъпнаха в четвъртък сутринта

    Акциите поскъпнаха в четвъртък сутринта, когато търговците погледнаха отвъд новите препятствия към ключовите стимули и сметки за разходи във Вашингтон.

    Американският фондов пазар затвори рано в 13:00. в четвъртък, а облигационният пазар затвори в 14 часа, заради Бъдни вечер. Пазарите на акции и облигации ще бъдат затворени цял ​​ден в петък за Коледа.

    От четвъртък започна периодът на типичното „рали на Дядо Коледа“. Това бележи последните пет търговски дни на декември и първите два от новата година, когато акциите са склонни да се покачват на фона на вълна от оптимизъм около празничния сезон и новата година. Според LPL Research акциите не са били толкова високи през седемдневния период на търговия: 77,9% от от 1950 г. насам.

    В сряда Тръмп наложи вето върху политиката на конгреса за определяне на годишния законопроект за Министерството на отбраната, позовавайки се на опасения, включително факта, че той не включва разпоредби за отмяна на правната защита за онлайн компании като Facebook (FB) и Twitter (TWTR). Законопроектът обаче е преминал и двете камари с мнозинства, са създали конгрес, който да отмени ветото на Тръмп върху сметката от 740 милиарда долара.

    акции фондова борса Коледни празници

    Оценка на новината

    0