• Актуални новини от фондовата борса - фючърсите отбелязаха лек спад

    Актуални новини от фондовата борса - фючърсите отбелязаха лек спад

    Основните индекси паднаха умерено, задържайки краткосрочни пълзящи средни стойности и оставяйки дългосрочните средни стойности да наваксват.

    Актуални новини от фондовата борса - фючърсите отбелязаха лек спад

    Фючърсите на Dow Jones отбелязаха лек спад в неделя вечерта, заедно с фючърсите на S&P 500 и Nasdaq. Фючърсите на S&P 500 и Nasdaq са спаднали с 0.3%

    Ралито на фондовия пазар също отслабна миналата седмица, когато шумът от плана за стимулиране на Байдън започна да стихва. Но това беше сметнато за конструктивно отстъпление.

    Основните индекси паднаха умерено, задържайки краткосрочни пълзящи средни стойности и оставяйки дългосрочните средни стойности да наваксват. Някои еуфорични пазарни области - като като Yatsen Holding (YSG) - претърпяха значителни загуби и резки промени. Tesla (TSLA) отстъпи, но след като изглежда, че ще продължи с ръста си, производителят на електрически автомобили остана в центъра на вниманието.

    Американските фондови борси са затворени в понеделник за празника на Мартин Лутър Кинг, но други пазари по света ще бъдат отворени. Фючърсите на Dow ще продължат да се търгуват през по-голямата част от понеделник.

    фондова борса Фючърси на акции Основни индекси

    Оценка на новината

    5.00