• Акциите се изравниха рано в четвъртък

  Акциите се изравниха рано в четвъртък

  Nasdaq се бореше да задържи ранния си напредък от 0,2%.

  Акциите се изравниха рано в четвъртък

  Акциите се изравниха рано в четвъртък, на фона на смесени новини за печалби и икономически данни, които включваха продължителни сведения за висока безработица, както и резки скокове в цените на жилища и производствената дейност в Атлантическия регион. ASML Holdings и Taiwan Semiconductor разбъркаха действията в сектора на чипове. Paccar и Ford се впуснаха в новините за автономни / електрически превозни средства. Биткойнът се срина, но PayPal Holdings се насочи към точка за покупка. Застрахователният гигант Travelers поведе в S&P 500 и Dow Jones в четвъртък, след като даде резултати за Q4.

  Nasdaq се бореше да задържи ранния си напредък от 0,2%, като ASML Holdings (ASML) и Paccar (PCAR) водеха в ранната търговия.

  Авиокомпаниите търгуваха близо до дъното на S&P 500 и Nasdaq. United Airlines (UAL) отбеляза спад с почти 5%, след като подби очакванията на анализаторите за четвъртото тримесечие и предостави слаба визия за първото тримесечие. DuPont (DD) падна до дъното на S&P 500 при понижаване до неутрално, от покупка, от Bank of America.

  Apple (AAPL) спечели 2%, Google (GOOGL) се покачи с 2,4%, и двете вдигнати от действия на анализатори. Target (TGT) и акциите на IBD SwingTrader скочиха с 2%.

  акции компании Основни индекси

  Оценка на новината

  5.00