• Фондовите фючърси се търгуваха малко по-ниско в четвъртък вечерта

    Фондовите фючърси се търгуваха малко по-ниско в четвъртък вечерта

    Договорите за Dow паднаха с около 50 пункта, или 0,2%, малко след началото на сесията за една нощ в четвъртък.

    Фондовите фючърси се търгуваха малко по-ниско в четвъртък вечерта

    Фондовите фючърси се търгуваха малко по-ниско в четвъртък вечерта, запазвайки стойностите си след възстановяващото рали по време на редовната сесия.

    Договорите за Dow паднаха с около 50 пункта, или 0,2%, малко след началото на сесията за една нощ в четвъртък. Индексът беше затворен по-високо с 1% или 300 пункта по-рано през деня, воден от акциите на Disney (DIS) и Intel (INTC).

    Акциите на някои от силно скъсените акции, които се превърнаха в популярни сред членовете на форума на Reddit’s, нараснаха отново в края на търговията, след като се отбелязаха спад по време на редовната сесия и върнаха печалбите си от по-рано тази седмица. Акциите на GameStop (GME) бяха почти наполовина по време на редовната търговия в четвъртък, преди да скочат с повече от 50% в сесията на късното търгуване. Акциите на AMC (AMC) също скочиха в края на търговията след спад в редовната сесия, както и акциите на BlackBerry (BB), Express (EXPR), Bed Bath & Beyond (BBBY) и Nokia (NOK).

    По време на сесията в четвъртък онлайн брокерите, включително Robinhood, Webull Financial и E-Trade Financial, блокираха закупуването на много от тези нестабилни в последно време акции, предизвиквайки гнева на потребителите, критики от страна на законодателите и групов иск срещу Robinhood за ограниченията на търговията.

    От друга страна, неотдавнашните отпечатъци върху икономиката на САЩ се оказаха по-леки от очакваното, сочейки за предварително подобрение в икономическия пейзаж, тъй като инвеститорите очакват широкомащабни ваксинации и трайно икономическо възобновяване. Седмичните искове за безработица спаднаха под 900 000 за първи път от три седмици, макар и да остават на исторически повишено ниво.

    САЩ компании икономика фондова борса Фючърси на акции

    Оценка на новината

    0