• Фючърсите на Nasdaq 100 и Netflix отбелязаха спад

    Фючърсите на Nasdaq 100 и Netflix отбелязаха спад

    Уолстрийт претърпя загуби, поради опасения относно нарастването на новите заболели от Covid-19 в световен мащаб

    Фючърсите на Nasdaq 100 и Netflix отбелязаха спад

    Акциите на Netflix потънаха с около 8% в предварителната търговия, след като стрийминг гигантът съобщи за добавки на абонати, които далеч не достигнаха оценките на Уолстрийт. Компанията заяви, че само очаква да добави около 1 милион абонати през текущото тримесечие, което се разминава с прогнозите.

    Акциите на Roku поевтиняха с 3%. Фючърсите на Dow Jones Industrial Average и S&P 500 бяха леко на зелено, докато фючърсите Nasdaq 100 се понижиха с 0,1%. 

    Dow падна с 250 пункта във вторник за най-лошото си ежедневно представяне от 23 март, докато S&P 500 и Nasdaq спаднаха съответно с 0.7% и 0.9%.

    United Airlines спадна с 8,5% във вторник, след като превозвачът отчете петата си поредна тримесечна загуба и заяви, че бизнес и международните пътувания все още са далеч от възстановяване. Държавният департамент заяви, че ще увеличи препоръките за „не пътувай“ до 80% от страните в света, като добави, че пандемията представлява „безпрецедентен риск за пътуващите“.

    Индексът на волатилност Cboe, известен също като VIX или измервателят на страха на пазара, се повиши за два последователни дни, кацайки над 18, след като достигна 14-месечно дъно миналата седмица.

    Компаниите дават солидни тримесечни резултати, но летвата е висока за печалбите, за да се издигне фондовия пазар по-високо след силно рали до рекордни висоти тази година. Dow и S&P 500 продължават да нарастват с 10% за годината, след като постигнаха рекорди в петък.

    Това беше много добър сезон на печалбите, тъй като 90% от компаниите на S&P 500 постигнаха стабилни резултати, но проблемът с акциите е, че повечето добри новини вече са оценени“, каза Едуард Моя, старши пазарен анализатор в Oanda. в бележка.

    Verizon и Chipotle Mexican Grill трябва да съобщят номера в сряда.

    Netflix Уолстрийт Dow Jones Industrial Average Фючърси на акции Nasdaq 100

    Оценка на новината

    5.00