• Фондовите фючърси с малки промени по време на ранната търговия

    Фондовите фючърси с малки промени по време на ранната търговия

    Възходът на фючърсите последва относително тиха сесия на Уолстрийт.

    Фондовите фючърси с малки промени по време на ранната търговия

    Фондовите фючърси бяха малко по-ниски в ранните сутрешни търговия в четвъртък.

    Инвеститорите очакват нови данни за пазара на труда, за да преценят темпото на икономическото възстановяване.

    Фючърсите на Dow Jones Industrial Average поевтиняха с 11 пункта, докато фючърсите на S&P 500 и фючърсите Nasdaq 100 се търгуваха на леко отрицателна територия.

    Акциите на Snowflake паднаха с 3,9% при продължителна търговия, след като софтуерната компания за анализ на данни отчете нарастващи загуби. Акциите на Nvidia поевтиняха с около 1% при търговия след часове, дори след като приходите и продажбите на чип гиганта за първото тримесечие победиха очакванията на Wall Street. Приходите му са нараснали с 88% в сравнение с миналата година.

    S&P 500 постигна 0,2% печалба в леката търговия, подкрепена от печалби в акции, свързани с икономическото отваряне, включително авиокомпании и круизни оператори. Синият чип Dow завърши сесията в сряда, малко се промени, докато технологичният Nasdaq Composite спечели 0,6%.

    Очаква се търговията да бъде заглушена преди уикенда за Деня на паметта.

    „Пазарите на акции са тихи, тъй като инвеститорите продължават да очакват следващия ход на ФЕД“, каза Марк Хакет, шеф на инвестиционното проучване в Nationwide. „Ниската волатилност и ниският обем на търговия са често срещано явление през седмицата, водеща до празник.“

    Икономистите, анкетирани от Dow Jones, очакват общо 425 000 американци да са подали обезщетения за безработица през седмицата, приключила на 22 май. През предходната седмица исканията за безработица достигнаха свеж минимум от ерата на пандемията от 444 000.

    Уолстрийт Dow Jones Фючърси на акции S&P 500 

    Оценка на новината

    0