• Как да запазим парите си при рисковете до края на годината?

    Как да запазим парите си при рисковете до края на годината?

    На 26 юни "Елана Трейдинг" организира онлайн семинар, който ще представи прогнозите на инвестиционния последник за второто полугодие на 2019 година

    Как да запазим парите си при рисковете до края на годината?

    В онлайн семинар на тема „Как да запазим парите си при рисковете до края на годината?“ анализаторите от инвестиционния посредник „Елана Трейдинг“ ще представят прогнозите си за второто полугодие на настоящата година. Семинарът ще се проведе на 26 юни, от 18:00 ч.

    Централна тема на периода е как глобалните икономически рискове могат да се отразят на различните инвестиционни активи и как инвеститорите да запазят парите си чрез далновидни инвестиции. Водещ на семинара ще бъде Цветослав Цачев, главен инвестиционен консултант в "Елана Трейдинг", който ще обсъди възможните стратегии за инвеститорите.

    Онлайн семинарът е подходящ за всички, които желаят да получат задълбочена информация какво да очакват от финансовите пазари до края на годината и как адекватно да структурират или преструктурират своите инвестиции, уточняват от „Елана“.

    Участието в онлайн семинара е безплатно. Необходима е единствено регистрация за участие с имейл преди 26 юни 2019 г. на страницата на събитието, като впоследствие на имейла ще бъде изпратен линк за вход към събитието.

    пари инвестиции ЕЛАНА Трейдинг семинар рискове

    Оценка на новината

    0